Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Sete Rios ke Largo do Rato dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 738 bas
Terbaik- Naiki bas dari Hosp. Sta. Maria ke Ratobus 738
1 min€3Kereta api bawah tanah
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari Cidade Universitária ke Ratosubway Amarela
10 min€2–8Barisan 731 bas
- Naiki bas dari R. Filipe Mata ke Hosp. Sta. Maria - Av. Prof. Gama Pintobus 731
23 min€5Teksi
- Naiki teksi dari Sete Rios ke Largo do Ratotaxi 3.3 km
3 min€6–8Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Sete Rios ke Largo do Ratowalk 3.2 km
38 min
Sete Rios ke Largo do Rato dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sete Rios ke Largo do Rato adalah barisan 738 bas yang berharga €3 dan mengambil masa 0 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sete Rios ke Largo do Rato adalah barisan 738 bas yang berharga €3 dan mengambil masa 0 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Hosp. Sta. Maria dan tiba di Rato. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 0 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Cidade Universitária dan tiba di Rato. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Sete Rios dan Largo do Rato adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sete Rios ke Largo do Rato tanpa kereta adalah dengan barisan 738 bas yang memerlukan 0 min dan berharga €3.
barisan 738 bas dari Hosp. Sta. Maria ke Rato mengambil masa 0 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Sete Rios Largo do Rato ke bas, dikendalikan oleh Carris, berlepas dari stesen Hosp. Sta. Maria.
Perkhidmatan Sete Rios Largo do Rato ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Lisboa, berlepas dari stesen Cidade Universitária.
Perkhidmatan Sete Rios Largo do Rato ke bas, dikendalikan oleh Carris, tiba di stesen Rato.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sete Rios, Portugal dan Largo do Rato, Portugal?
- Telefon
- +351 213 500 115
- E-mel
- atendimento@metrolisboa.pt
- Tapak web
- metrolisboa.pt
Kereta api bawah tanah dari Cidade Universitária ke Rato
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–8
- Jadual di
- metrolisboa.pt
- Single Journey Ticket
- €2
- 24h-Ticket
- €8
- Telefon
- +351 213 613 000
- Tapak web
- carris.pt
Bas dari Hosp. Sta. Maria ke Rato
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- carris.pt
Bas dari R. Filipe Mata ke Hosp. Sta. Maria - Av. Prof. Gama Pinto
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- carris.pt
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- €6–8
Retális
- Telefon
- +351 218 119 000
- Tapak web
- retalis.pt
Cooptáxis
- Telefon
- +351 217 932 756
- Tapak web
- cooptaxis.pt
Táxi Odivelas 24
- Telefon
- +351 961 899 574
- Tapak web
- joaommlopesjl.wixsite.com
Odilour
- Telefon
- +351 211 509 365
- Tapak web
- odilour.com
Ratalma-Cooperativa Rádio Táxis de Almada
- Telefon
- +351 212 947 070
- Tapak web
- ratalma.pt
Auto Estrela Almadense
- Telefon
- +351 212 509 660
- Tapak web
- autoestrela.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Sete Rios Largo do Rato ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Lisboa, tiba di stesen Rato.







