Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Sete Rios ke Campo de Ourique dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, jalan kaki, atau kereta api
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Pç. Espanha ke Av. Ceuta / R. Arco Carvalhão756
6 min€1–3Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Cidade Universitária ke RatoAmarela
10 min€2–7Teksi
- Naiki teksi dari Sete Rios ke Campo de Ourique4.3 km
5 min€7–9Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Sete Rios ke Campo de Ourique4 km
49 minBarisan 16500 kereta api
- Naiki kereta api dari Sete Rios ke Alcantara - Terra16500 / ...
10 min€1–12Barisan 701 bas
- Naiki bas dari Sete Rios ke Campo Ourique701
35 min€5
Sete Rios ke Campo de Ourique dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sete Rios ke Campo de Ourique adalah bas yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 6 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sete Rios ke Campo de Ourique adalah teksi yang berharga €7 - €9 dan mengambil masa 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Pç. Espanha dan tiba di Av. Ceuta / R. Arco Carvalhão. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Cidade Universitária dan tiba di Rato. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Sete Rios dan Campo de Ourique adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sete Rios ke Campo de Ourique tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 6 min dan berharga €1 - €3.
bas dari Pç. Espanha ke Av. Ceuta / R. Arco Carvalhão mengambil masa 6 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Sete Rios Campo de Ourique ke bas, dikendalikan oleh Carris, berlepas dari stesen Pç. Espanha.
Perkhidmatan Sete Rios Campo de Ourique ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Lisboa, berlepas dari stesen Cidade Universitária.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sete Rios ke Campo de Ourique adalah dengan bas yang mengambil masa 6 min dan berharga €1 - €3. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 16500 kereta api, yang berharga €1 - €12 dan mengambil masa 10 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sete Rios, Portugal dan Campo de Ourique, Portugal?
- Telefon
- +351 213 500 115
- E-mel
- atendimento@metrolisboa.pt
- Tapak web
- metrolisboa.pt
Kereta api bawah tanah dari Cidade Universitária ke Rato
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- metrolisboa.pt
- Single Journey Ticket
- €2
- 24h-Ticket
- €7
- Telefon
- +351 210 900 032
- Tapak web
- cp.pt
Kereta api dari Sete Rios ke Alcantara - Terra
- Urban - Single Ticket
- €1–2
- Regional - Single Ticket
- €2–4
- Intercity - Single Ticket
- €4–6
- Alfa Pendular - Single Ticket
- €9–12
- Telefon
- +351 213 613 000
- Tapak web
- carris.pt
Bas dari Pç. Espanha ke Av. Ceuta / R. Arco Carvalhão
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- carris.pt
Bas dari Sete Rios ke Campo Ourique
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- carris.pt
- Telefon
- +351 210 418 800
- E-mel
- contacto@carrismetropolitana.pt
- Tapak web
- carrismetropolitana.pt
Bas dari Pç. Espanha ke Av. Ceuta / R. Arco Carvalhão
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- carrismetropolitana.pt
- On-board Ticket
- €1–3
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- €7–9
Retális
- Telefon
- +351 218 119 000
- Tapak web
- retalis.pt
Cooptáxis
- Telefon
- +351 217 932 756
- Tapak web
- cooptaxis.pt
Taxivision
- Telefon
- +351 969 219 034
Táxi Odivelas 24
- Telefon
- +351 961 899 574
- Tapak web
- joaommlopesjl.wixsite.com
Odilour
- Telefon
- +351 211 509 365
- Tapak web
- odilour.com
Tribuna Táxis
- Telefon
- +351 926 549 000
- Tapak web
- tribunataxis.pai.pt
Ratalma-Cooperativa Rádio Táxis de Almada
- Telefon
- +351 212 947 070
- Tapak web
- ratalma.pt
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Sete Rios Campo de Ourique ke bas, dikendalikan oleh Carris, tiba di stesen Av. Ceuta / R. Arco Carvalhão.
Perkhidmatan Sete Rios Campo de Ourique ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Lisboa, tiba di stesen Rato.
















