Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Seoul National University of Science and Technology ke Seoul Central City Bus Terminal dengan kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 7 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Gongneung Station ke Express Bus Terminal Station7
46 min₩1,500–2,100Teksi
- Naiki teksi dari Seoul National University of Science and Technology ke Seoul Central City Bus Terminal19 km
19 min₩22,000–26,000Pandu 19 km
- Pandu dari Seoul National University of Science and Technology ke Seoul Central City Bus Terminal19 km
19 min₩4,073–5,883
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Seoul National University of Science and Technology ke Seoul Central City Bus Terminal adalah barisan 7 kereta api bawah tanah yang berharga ₩1,500 - ₩2,100 dan mengambil masa 46 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Seoul National University of Science and Technology ke Seoul Central City Bus Terminal adalah teksi yang berharga ₩22,000 - ₩26,000 dan mengambil masa 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Gongneung Station dan tiba di Express Bus Terminal Station. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 34 min.
Jarak antara Seoul National University of Science and Technology dan Seoul Central City Bus Terminal adalah 19 km. Jarak jalan raya ialah 19 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Seoul National University of Science and Technology ke Seoul Central City Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan barisan 7 kereta api bawah tanah yang memerlukan 46 min dan berharga ₩1,500 - ₩2,100.
barisan 7 kereta api bawah tanah dari Gongneung Station ke Express Bus Terminal Station mengambil masa 34 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Seoul National University of Science and Technology Seoul Central City Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Seoul Metro, berlepas dari stesen Gongneung Station.
Perkhidmatan Seoul National University of Science and Technology Seoul Central City Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Seoul Metro, tiba di stesen Express Bus Terminal Station.
Ya, jarak pemanduan antara Seoul National University of Science and Technology ke Seoul Central City Bus Terminal adalah 19 km. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Seoul National University of Science and Technology ke Seoul Central City Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Seoul National University of Science and Technology, Korea Selatan dan Seoul Central City Bus Terminal, Korea Selatan?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +82 1577 1234
- Tapak web
- seoulmetro.co.kr
Kereta api bawah tanah dari Gongneung Station ke Express Bus Terminal Station
- Tempoh Purata
- 34 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₩1,500–2,100
- Jadual di
- seoulmetro.co.kr
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- ₩22,000–26,000
Kakao taxi
- Tapak web
- kakaocorp.com
International Taxi
- Telefon
- +82 1644 2255
- Tapak web
- intltaxi.co.kr




