Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Sentul Timur ke Stesen MRT Sri Raya dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Titiwangsa ke Sungai BulohPyl
27 minRM 4–11Pandu 16.5 km
Paling murah- Pandu dari Sentul Timur ke Stesen MRT Sri Raya16.5 km
15 minRM 3–4Bas, kereta api bawah tanah
- Naiki bas dari Lrt Sentul Timur ke Mrt Sentul Barat Pintu CT180
- Naiki kereta api bawah tanah dari Sentul Barat ke Sungai BulohPyl
49 minTeksi
- Naiki teksi dari Sentul Timur ke Stesen MRT Sri Raya16.5 km
15 minRM 5–6
Sentul Timur ke Stesen MRT Sri Raya dengan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sentul Timur ke Stesen MRT Sri Raya adalah pandu yang berharga RM 2 - RM 4 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sentul Timur ke Stesen MRT Sri Raya adalah teksi yang berharga RM 5 - RM 6 dan mengambil masa 15 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Sentul Timur ke Stesen MRT Sri Raya. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Sentul Timur dan tiba di Sungai Buloh melalui Titiwangsa. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 27 min.
Jarak antara Sentul Timur dan Stesen MRT Sri Raya adalah 18 km. Jarak jalan raya ialah 16.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sentul Timur ke Stesen MRT Sri Raya tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 27 min dan berharga RM 3 - RM 11.
Ia mengambil masa lebih kurang 27 min untuk bertolak dari Sentul Timur ke Stesen MRT Sri Raya, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Sentul Timur Stesen MRT Sri Raya ke kereta api, dikendalikan oleh Rapid KL, berlepas dari stesen Titiwangsa.
Perkhidmatan Sentul Timur Stesen MRT Sri Raya ke kereta api, dikendalikan oleh Rapid KL, tiba di stesen Sungai Buloh.
Ya, jarak pemanduan antara Sentul Timur ke Stesen MRT Sri Raya adalah 17 km. Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk memandu dari Sentul Timur ke Stesen MRT Sri Raya.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sentul Timur, Malaysia dan Stesen MRT Sri Raya, Malaysia?
- Telefon
- +60 3 7885 2585
- E-mel
- suggest@rapidkl.com.my
- Tapak web
- myrapid.com.my
Kereta api bawah tanah dari Titiwangsa ke Sungai Buloh
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- RM 3–9
- Jadual di
- myrapid.com.my
Kereta api bawah tanah dari Sentul Barat ke Sungai Buloh
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- RM 3–8
- Jadual di
- myrapid.com.my
- Telefon
- +603-7885 2585
- E-mel
- suggest@rapidkl.com.my
- Tapak web
- myrapid.com.my
Bas dari Lrt Sentul Timur ke Mrt Sentul Barat Pintu C
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Tapak web
- https://myrapid.com.my/#
- Tempoh Purata
- 15 min
- Anggaran harga
- RM 5–6
Sunlight Taxi
- Telefon
- 1300-800-222
- Tapak web
- sunlighttaxi.com
Public Cab
- Telefon
- +603 6259 2020
- Tapak web
- publiccab.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Comfort Taxi
- Telefon
- +603-6179 6000
- Tapak web
- comforttaxi.com.my
Blue Cab
- Telefon
- +6012 212 1718
- Tapak web
- bluecab.my




