Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Sentosa ke Stesen MRT Boon Lay dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Outram Park ke Boon Laysubway Ew
36 min$2Barisan 30 bas
Paling murah- Naiki bas dari Opp HarbourFront Int ke Boon Lay Intbus 30
1 j 21 min$1–3Teksi
- Naiki teksi dari Sentosa ke Stesen MRT Boon Laytaxi 21 km
21 min$11–14Pandu 21 km
- Pandu dari Sentosa ke Stesen MRT Boon Laycar 21 km
21 min$5–8Barisan 123 bas, kereta api bawah tanah
- Naiki bas dari Opp Village Hotel ke Tiong Bahru Stnbus 123
- Naiki kereta api bawah tanah dari Tiong Bahru ke Boon Laysubway Ew
53 min$2–5
Sentosa ke Stesen MRT Boon Lay dengan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sentosa ke Stesen MRT Boon Lay adalah kereta api bawah tanah yang berharga $2 - $3 dan mengambil masa 36 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sentosa ke Stesen MRT Boon Lay adalah teksi yang berharga $11 - $14 dan mengambil masa 21 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Opp HarbourFront Int dan tiba di Boon Lay Int. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 21m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Sentosa ke Stesen MRT Boon Lay. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Harbourfront dan tiba di Boon Lay melalui Outram Park. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 36 min.
Jarak antara Sentosa dan Stesen MRT Boon Lay adalah 21 km. Jarak jalan raya ialah 21 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sentosa ke Stesen MRT Boon Lay tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 36 min dan berharga $2 - $3.
Ia mengambil masa lebih kurang 36 min untuk bertolak dari Sentosa ke Stesen MRT Boon Lay, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Sentosa Stesen MRT Boon Lay ke bas, dikendalikan oleh SBS Transit, berlepas dari stesen Opp HarbourFront Int.
Perkhidmatan Sentosa Stesen MRT Boon Lay ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, berlepas dari stesen Outram Park.
Perkhidmatan Sentosa Stesen MRT Boon Lay ke bas, dikendalikan oleh SBS Transit, tiba di stesen Boon Lay Int.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sentosa, Singapura dan Stesen MRT Boon Lay, Singapura?
- Telefon
- 1800 336 8900
- Tapak web
- smrt.com.sg
Kereta api bawah tanah dari Outram Park ke Boon Lay
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- smrt.com.sg
Kereta api bawah tanah dari Tiong Bahru ke Boon Lay
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- smrt.com.sg
- Telefon
- 1800 - 287 2727
- E-mel
- customercare@sbstransit.com.sg
- Tapak web
- sbstransit.com.sg
Bas dari Opp HarbourFront Int ke Boon Lay Int
- Tempoh Purata
- 1 j 21 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg
Bas dari Opp Village Hotel ke Tiong Bahru Stn
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg
- Tempoh Purata
- 21 min
- Anggaran harga
- $11–14
STRIDES Premier
- Telefon
- +65 6555 8888
- Tapak web
- stridespremier.com.sg
Comfort Delgro
- Telefon
- +65 6550 8668
- Tapak web
- cdgtaxi.com.sg
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Sentosa Stesen MRT Boon Lay ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, tiba di stesen Boon Lay.
Ya, jarak pemanduan antara Sentosa ke Stesen MRT Boon Lay adalah 21 km. Ia mengambil masa lebih kurang 21 min untuk memandu dari Sentosa ke Stesen MRT Boon Lay.





