Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Sengakuji ke Hotel Rocks, Tokyo dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, jalan kaki, atau kereta api
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Sengakuji ke Higashi-nihombashisubway [A] Asakusa Line
- Naiki kereta api bawah tanah dari Bakuro-yokoyama ke Shinjuku-sanchomesubway [S] Shinjuku Line
35 min¥387–477Bas melalui 新宿二丁目
Paling murah- Naiki bas dari 泉岳寺前 ke 新宿二丁目bus 品97
42 min¥210Teksi
- Naiki teksi dari Sengakuji ke Hotel Rocks, Tokyotaxi 7.7 km
9 min¥4,100–4,900Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Sengakuji ke Hotel Rocks, Tokyowalk 7.7 km
1 j 32 minKereta api
- Naiki kereta api dari Takanawa Gateway ke Shinjuku Stationtrain JY: Yamanote
41 min¥240–370Bas
- Naiki bas dari 泉岳寺前 ke 新宿三丁目bus 品97
44 min¥210
Sengakuji ke Hotel Rocks, Tokyo dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sengakuji ke Hotel Rocks, Tokyo adalah bas melalui 新宿二丁目 yang berharga ¥210 dan mengambil masa 42 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sengakuji ke Hotel Rocks, Tokyo adalah teksi yang berharga ¥4100 - ¥4900 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari 泉岳寺前 dan tiba di 新宿二丁目. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 39 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Takanawa Gateway dan tiba di Shinjuku Station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 21 min.
Jarak antara Sengakuji dan Hotel Rocks, Tokyo adalah 16 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sengakuji ke Hotel Rocks, Tokyo tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 35 min dan berharga ¥380 - ¥480.
Ia mengambil masa lebih kurang 35 min untuk bertolak dari Sengakuji ke Hotel Rocks, Tokyo, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Sengakuji Hotel Rocks, Tokyo ke bas, dikendalikan oleh Toei Bus, berlepas dari stesen 泉岳寺前.
Perkhidmatan Sengakuji Hotel Rocks, Tokyo ke kereta api, dikendalikan oleh Toei Subway, berlepas dari stesen Sengakuji.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sengakuji ke Hotel Rocks, Tokyo adalah dengan bas melalui 新宿二丁目 yang mengambil masa 42 min dan berharga ¥210. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga ¥240 - ¥370 dan mengambil masa 41 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sengakuji, Jepun dan Hotel Rocks, Tokyo, Jepun?
- Telefon
- 03-3816-5711
- Tapak web
- kotsu.metro.tokyo.jp
Kereta api bawah tanah dari Sengakuji ke Higashi-nihombashi
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ¥190–240
- Jadual di
- kotsu.metro.tokyo.jp
Kereta api bawah tanah dari Bakuro-yokoyama ke Shinjuku-sanchome
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ¥190–240
- Jadual di
- kotsu.metro.tokyo.jp
- Telefon
- (050) 2016-1603
- Tapak web
- jreast.co.jp
Kereta api dari Takanawa Gateway ke Shinjuku Station
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ¥240–370
- Jadual di
- jreast.co.jp
- Telefon
- 03-3816-5711
- Tapak web
- kotsu.metro.tokyo.jp
Bas dari 泉岳寺前 ke 新宿二丁目
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ¥210
- Jadual di
- kotsu.metro.tokyo.jp
Bas dari 泉岳寺前 ke 新宿三丁目
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ¥210
- Jadual di
- kotsu.metro.tokyo.jp
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- ¥4,100–4,900
Tokyo Taxi
- Telefon
- +81 3-5758-3630
- Tapak web
- tokyotaxi.co.jp
Tokyo MK Taxi
- Telefon
- +81 3-5547-5551
- Tapak web
- tokyomk.com
Km Taxi
- Telefon
- +81 3-5530-6001
- Tapak web
- km-taxi.tokyo
Hinomaru
- Telefon
- +81 3-3814-1111
- Tapak web
- hinomaru.tokyo
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Sengakuji Hotel Rocks, Tokyo ke bas, dikendalikan oleh Toei Bus, tiba di stesen 新宿二丁目.
Perkhidmatan Sengakuji Hotel Rocks, Tokyo ke kereta api, dikendalikan oleh Toei Subway, tiba di stesen Higashi-nihombashi.







