Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Sembrancher ke Genève-Cornavin Station dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Sembrancher ke Genève-Cornavin Station dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sembrancher ke Genève-Cornavin Station adalah pandu yang berharga SFr 19 - SFr 28 dan mengambil masa 1j 51m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sembrancher ke Genève-Cornavin Station adalah pandu yang berharga SFr 19 - SFr 28 dan mengambil masa 1j 51m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Sembrancher ke Genève-Cornavin Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Sembrancher dan tiba di Genève melalui Martigny. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 15m.
Jarak antara Sembrancher dan Genève-Cornavin Station adalah 138 km. Jarak jalan raya ialah 117.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sembrancher ke Genève-Cornavin Station tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 2j 15m dan berharga SFr 30 - SFr 90.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 15m untuk bertolak dari Sembrancher ke Genève-Cornavin Station, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Sembrancher Genève-Cornavin Station ke kereta api, dikendalikan oleh Swiss Federal Railways (SBB CFF FFS), berlepas dari stesen Martigny.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sembrancher ke Genève-Cornavin Station adalah dengan kereta api yang mengambil masa 2j 15m dan berharga SFr 30 - SFr 90. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga SFr 18 - SFr 30 dan mengambil masa 3j 16m.
Perkhidmatan Sembrancher Genève-Cornavin Station ke kereta api, dikendalikan oleh Swiss Federal Railways (SBB CFF FFS), tiba di stesen Genève.
Ya, jarak pemanduan antara Sembrancher ke Genève-Cornavin Station adalah 118 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 51m untuk memandu dari Sembrancher ke Genève-Cornavin Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sembrancher, Switzerland dan Genève-Cornavin Station, Switzerland?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +41 848 446 688
- Tapak web
- sbb.ch
Kereta api dari Martigny ke Genève
- Telefon
- +39 06 68475475
- E-mel
- ufficiogruppi@trenitalia.it
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Martigny ke Genève
- Tempoh Purata
- 1 j 50 min
- Kekerapan
- 6 kali seminggu
- Anggaran harga
- CHF 30–75
- Jadual di
- trenitalia.com
- 1st Class
- CHF 50–75
- 2nd Class
- CHF 30–45
Butiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Martigny ke Geneva
- Tempoh Purata
- 1 j 55 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- CHF 12–17
- Jadual di
- flixbus.fr
Lagi Soalan dan Jawapan
Tempah tiket Sembrancher Genève-Cornavin Station ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.












