Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Seattle ke Mission Ridge Ski Area dengan bas, kereta api, kereta, atau kapal terbang
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bus dari Seattle ke Wenatcheebus Nwl 737
4 j 3 min$62–117Pandu 132 bt
Paling murah- Pandu dari Seattle ke Mission Ridge Ski Areacar 132 bt
3 j 57 min$25–35Kereta api
- Naiki train dari Seattle ke Wenatchee Amtraktrain Empire Builder
4 j 19 min$115–175Terbang
- Terbang dari Seattle (SEA) ke Wenatchee (EAT)plane SEA - EAT
2 j 54 min$233–418Bas melalui Seattle, WA
- Naiki bus dari Seattle, WA ke Wenatchee Columbia Stationbus Tacoma
4 j 52 min$59–85
penerbangan Seattle (SEA) ke Wenatchee (EAT)
Membandingkan Pilihan Perjalanan Anda
Cara paling murah untuk pergi dari Seattle ke Mission Ridge Ski Area adalah pandu yang berharga $24 - $35 dan mengambil masa 3j 57m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Seattle ke Mission Ridge Ski Area adalah terbang yang berharga $230 - $420 dan mengambil masa 2j 54m.
Tidak, tiada bas terus dari Seattle ke Mission Ridge Ski Area. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Seattle dan tiba di Wenatchee melalui . Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 3m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Seattle ke Mission Ridge Ski Area. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Seattle dan tiba di Wenatchee Amtrak melalui . Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 19m.
Jarak antara Seattle dan Mission Ridge Ski Area adalah 166 batu. Jarak jalan raya ialah 132.8 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Seattle ke Mission Ridge Ski Area tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 4j 3m dan berharga $60 - $120.
Ia mengambil masa lebih kurang 4j 3m untuk bertolak dari Seattle ke Mission Ridge Ski Area, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Seattle Mission Ridge Ski Area ke bas, dikendalikan oleh Northwestern Stages, berlepas dari stesen Seattle.
Perkhidmatan Seattle Mission Ridge Ski Area ke kereta api, dikendalikan oleh Amtrak, berlepas dari stesen Seattle.
Cara terbaik untuk bertolak dari Seattle ke Mission Ridge Ski Area adalah dengan bas yang mengambil masa 4j 3m dan berharga $60 - $120. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $110 - $180 dan mengambil masa 4j 19m, anda juga boleh terbang, yang berharga $230 - $420 dan mengambil masa 2j 54m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Seattle, WA, Amerika Syarikat dan Mission Ridge Ski Area, WA, Amerika Syarikat?
- Tapak web
- alaskaair.com
Penerbangan dari Seattle ke Wenatchee
- Tempoh Purata
- 52 min
- Masa
- Setiap hari
- Anggaran harga
- $190–360
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +1 800-872-7245
- Tapak web
- amtrak.com
Kereta api dari Seattle ke Wenatchee Amtrak
- Tempoh Purata
- 3 j 56 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $80–130
- Jadual di
- amtrak.com
- Telefon
- +1 800-366-6975
- E-mel
- info@busnws.com
- Tapak web
- Northwestern Stages
Bas dari Seattle ke Wenatchee
- Tempoh Purata
- 3 j 40 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $60–75
- Jadual di
- Northwestern Stages
- Adults
- $60–75
- Telefon
- +1 208-656-8824
- E-mel
- info@saltlakeexpress.com
- Tapak web
- saltlakeexpress.com
Bas dari Seattle ke Wenatchee
- Tempoh Purata
- 3 j 40 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $30–70
- Jadual di
- saltlakeexpress.com
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +1 800-872-7245
- Tapak web
- Amtrak Thruway
Bas dari Seattle, WA ke Wenatchee Columbia Station
- Tempoh Purata
- 4 j 30 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $29–45
- Jadual di
- Amtrak Thruway
- Adult
- $29–45
Tempahan & Cara untuk Ke Sana
Perkhidmatan Seattle Mission Ridge Ski Area ke bas, dikendalikan oleh Northwestern Stages, tiba di stesen Wenatchee.
Perkhidmatan Seattle Mission Ridge Ski Area ke kereta api, dikendalikan oleh Amtrak, tiba di stesen Wenatchee Amtrak.
Ya, jarak pemanduan antara Seattle ke Mission Ridge Ski Area adalah 133 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 3j 57m untuk memandu dari Seattle ke Mission Ridge Ski Area.












