Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Seattle ke Hyatt Regency Seattle dengan bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Seattle ke Hyatt Regency Seattle dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Seattle ke Hyatt Regency Seattle adalah bas yang berharga $3 dan mengambil masa 8 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Seattle ke Hyatt Regency Seattle adalah teksi yang berharga $5 - $7 dan mengambil masa 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari 4th Ave & Madison St dan tiba di Howell St & 9th Ave. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Pioneer Square dan tiba di Westlake. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Jarak antara Seattle dan Hyatt Regency Seattle adalah 1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Seattle ke Hyatt Regency Seattle tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 8 min dan berharga $3.
bas dari 4th Ave & Madison St ke Howell St & 9th Ave mengambil masa 7 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Seattle Hyatt Regency Seattle ke bas, dikendalikan oleh King County Metro, berlepas dari stesen 4th Ave & Madison St.
Perkhidmatan Seattle Hyatt Regency Seattle ke kereta api, dikendalikan oleh Sound Transit, berlepas dari stesen Pioneer Square.
Perkhidmatan Seattle Hyatt Regency Seattle ke bas, dikendalikan oleh King County Metro, tiba di stesen Howell St & 9th Ave.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Seattle, WA, Amerika Syarikat dan Hyatt Regency Seattle, WA, Amerika Syarikat?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +1 888-889-6368
- E-mel
- main@soundtransit.org
- Tapak web
- soundtransit.org
Trem dari Pioneer Square ke Westlake
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- soundtransit.org
- Telefon
- +1 206-553-3000
- Tapak web
- kingcounty.gov
Bas dari 4th Ave & Madison St ke Howell St & 9th Ave
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- kingcounty.gov
- Adult
- $3
- Telefon
- +1 888-889-6368
- E-mel
- main@soundtransit.org
- Tapak web
- soundtransit.org
Bas dari 4th Ave & Madison St ke Howell St & 9th Ave
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Jadual di
- soundtransit.org
- Tempoh Purata
- 2 min
- Anggaran harga
- $5–7
Seattle Yellow Cab
- Telefon
- +1 206-622-6500
- Tapak web
- seattleyellowcab.com
Farwest Taxi
- Telefon
- +1 206-622-1717
- Tapak web
- farwesttaxi.net
A1 Seattle Taxi
- Telefon
- +1 206-466-9500
- Tapak web
- a1seattletaxi.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Seattle Hyatt Regency Seattle ke kereta api, dikendalikan oleh Sound Transit, tiba di stesen Westlake.








