Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal ke Armadale Ferry Terminal dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, barisan 152 bas
Terbaik- Naiki bas dari Ferry Road End ke Post Office917 / ...
- Naiki bas dari Post Office ke Pier152
1 j 46 min£9–15Pandu 29.6 bt
Paling murah- Pandu dari Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal ke Armadale Ferry Terminal29.6 bt
38 min£8–11Teksi
- Naiki teksi dari Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal ke Armadale Ferry Terminal29.6 bt
38 min£60–80Barisan 917 bas, barisan 52 bas
- Naiki bas dari Ferry Road End ke Claymore Bar915 / ...
- Naiki bas dari Claymore Bar ke Allt a-Tuath52 / ...
1 j 58 min£10–14
Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal ke Armadale Ferry Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal ke Armadale Ferry Terminal adalah pandu yang berharga £7 - £11 dan mengambil masa 38 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal ke Armadale Ferry Terminal adalah pandu yang berharga £7 - £11 dan mengambil masa 38 min.
Tidak, tiada bas terus dari Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal ke Armadale Ferry Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ferry Road End dan tiba di Pier melalui Post Office. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 46m.
Jarak antara Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal dan Armadale Ferry Terminal adalah 30 batu. Jarak jalan raya ialah 29.8 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal ke Armadale Ferry Terminal tanpa kereta adalah dengan bas dan barisan 152 bas yang memerlukan 1j 46m dan berharga £9 - £15.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 46m untuk bertolak dari Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal ke Armadale Ferry Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal Armadale Ferry Terminal ke bas, dikendalikan oleh Scottish Citylink Coaches Ltd, berlepas dari stesen Ferry Road End.
Perkhidmatan Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal Armadale Ferry Terminal ke bas, dikendalikan oleh Scottish Citylink Coaches Ltd, tiba di stesen Post Office.
Ya, jarak pemanduan antara Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal ke Armadale Ferry Terminal adalah 30 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 38 min untuk memandu dari Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal ke Armadale Ferry Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sconser Isle Of Skye Ferry Terminal, Scotland dan Armadale Ferry Terminal, Scotland?
- Telefon
- 0141 352 4444
- E-mel
- info@citylink.co.uk
- Tapak web
- citylink.co.uk
Bas dari Ferry Road End ke Post Office
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- £5–8
- Jadual di
- citylink.co.uk
Bas dari Ferry Road End ke Claymore Bar
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- £5–9
- Jadual di
- citylink.co.uk
- Telefon
- 01224591381
- E-mel
- bluebird.enquiries@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Ferry Road End ke Post Office
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- £4–6
- Jadual di
- stagecoachbus.com
Bas dari Post Office ke Pier
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- £5–7
- Jadual di
- stagecoachbus.com
Bas dari Claymore Bar ke Allt a-Tuath
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- £4–6
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Tempoh Purata
- 38 min
- Anggaran harga
- £60–80
Portree Taxi Service
- Telefon
- +44 1478 612 444
- Tapak web
- portreetaxis.co.uk
Kyleakin Isle Of Skye Taxis
- Telefon
- +44 1599 534452
Isle Drive
- Telefon
- +44 7483 149 143
- Tapak web
- isledriveskye.co.uk
Gus's Taxis
- Telefon
- +44 1478 613 000
- Tapak web
- skye-taxis.co.uk
A to B Taxi
- Telefon
- +44 1471 820 162
Executive Cabs Glasgow
- Telefon
- +44 755 224 0041
- Tapak web
- executivecabsglasgow.co.uk
Lynx Taxis
- Telefon
- +44 1478 611 909





