Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Sawtelle ke UCLA Henry Samueli School of Engineering and Applied Science dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 6 bas
Terbaik- Naiki bas dari Sepulveda Blvd/Santa Monica Blvd ke UCLA Gateway Plaza6 / ...
15 minBarisan 1 bas
Paling murah- Naiki bas dari Santa Monica Eb & Corinth Ns ke Westwood Plaza Nb & J Stein Eye Fs1
17 min$1Teksi
- Naiki teksi dari Sawtelle ke UCLA Henry Samueli School of Engineering and Applied Science2.6 bt
6 min$17–20Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Sawtelle ke UCLA Henry Samueli School of Engineering and Applied Science2.6 bt
50 minBarisan 761 bas
- Naiki bas dari Sepulveda / Pico ke Hilgard / Westholme233 / ...
26 min$1–2
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sawtelle ke UCLA Henry Samueli School of Engineering and Applied Science adalah barisan 1 bas yang berharga $1 dan mengambil masa 17 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sawtelle ke UCLA Henry Samueli School of Engineering and Applied Science adalah teksi yang berharga $17 - $20 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Sepulveda Blvd/Santa Monica Blvd dan tiba di UCLA Gateway Plaza. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 14 min.
Jarak antara Sawtelle dan UCLA Henry Samueli School of Engineering and Applied Science adalah 2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sawtelle ke UCLA Henry Samueli School of Engineering and Applied Science tanpa kereta adalah dengan barisan 6 bas yang memerlukan 15 min dan berharga .
barisan 6 bas dari Sepulveda Blvd/Santa Monica Blvd ke UCLA Gateway Plaza mengambil masa 14 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Sawtelle UCLA Henry Samueli School of Engineering and Applied Science ke bas, dikendalikan oleh Culver CityBus, berlepas dari stesen Sepulveda Blvd/Santa Monica Blvd.
Perkhidmatan Sawtelle UCLA Henry Samueli School of Engineering and Applied Science ke bas, dikendalikan oleh Culver CityBus, tiba di stesen UCLA Gateway Plaza.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sawtelle, CA, Amerika Syarikat dan UCLA Henry Samueli School of Engineering and Applied Science, CA, Amerika Syarikat?
- Telefon
- (310) 253-6510
- Tapak web
- culvercitybus.com
Bas dari Sepulveda Blvd/Santa Monica Blvd ke UCLA Gateway Plaza
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- culvercitybus.com
- Telefon
- +1 310-451-5444
- Tapak web
- bigbluebus.com
Bas dari Santa Monica Eb & Corinth Ns ke Westwood Plaza Nb & J Stein Eye Fs
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- bigbluebus.com
- Telefon
- +1-323-466-3876
- E-mel
- CustomerRelations@metro.net
- Tapak web
- metro.net
Bas dari Sepulveda / Pico ke Hilgard / Westholme
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- metro.net
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- $17–20
Santa Monica Yellow Cab
- Telefon
- +1 877.733.3305
- Tapak web
- layellowcab.com
Santa Monica Taxi
- Telefon
- +1 310.444.4444
- Tapak web
- facebook.com
Metro Cab Santa Monica
- Telefon
- +1 310-444-7777
- Tapak web
- metrocabsm.com
https://www.smgov.net/
- Tapak web
- smgov.net
United Taxi Beverly Hills
- Telefon
- +1 800-308-0700
- Tapak web
- beverlyhills.unitedtaxi.com
Rosie Taxi Cab
- Telefon
- +1 805-258-8937
- Tapak web
- rosietaxicab.com
Independent Cab Co
- Telefon
- +1 800-521-8294
Beverly Hills Cab Co
- Telefon
- +1 800-273-6611


