Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Sarojini Nagar ke Anand Vihar Terminal dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Sarojini Nagar ke Anand ViharP_Ms
47 min₹35–55Bas melalui Anand Vihar ISBT Terminal
Paling murah- Naiki bas dari Nauroji Nagar ke Anand Vihar ISBT Terminal623Adown
1 j 38 min₹12–110Bas
- Naiki bas dari Nauroji Nagar ke ISBT Anand Vihar0543A(Ns)Down / ...
1 j 24 min₹14–140Teksi
- Naiki teksi dari Sarojini Nagar ke Anand Vihar Terminal19.2 km
22 min₹380–450Pandu 19.2 km
- Pandu dari Sarojini Nagar ke Anand Vihar Terminal19.2 km
22 min₹202–291
Sarojini Nagar ke Anand Vihar Terminal dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sarojini Nagar ke Anand Vihar Terminal adalah bas melalui Anand Vihar ISBT Terminal yang berharga ₹12 - ₹110 dan mengambil masa 1j 38m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sarojini Nagar ke Anand Vihar Terminal adalah teksi yang berharga ₹380 - ₹450 dan mengambil masa 22 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Nauroji Nagar dan tiba di ISBT Anand Vihar. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 15m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Sarojini Nagar dan tiba di Anand Vihar. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 40 min.
Jarak antara Sarojini Nagar dan Anand Vihar Terminal adalah 24 km. Jarak jalan raya ialah 19.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sarojini Nagar ke Anand Vihar Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 47 min dan berharga ₹35 - ₹55.
kereta api bawah tanah dari Sarojini Nagar ke Anand Vihar mengambil masa 40 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Sarojini Nagar Anand Vihar Terminal ke bas, dikendalikan oleh Delhi Transport Corporation (DTC), berlepas dari stesen Nauroji Nagar.
Perkhidmatan Sarojini Nagar Anand Vihar Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Delhi Metro, berlepas dari stesen Sarojini Nagar.
Perkhidmatan Sarojini Nagar Anand Vihar Terminal ke bas, dikendalikan oleh Delhi Transport Corporation (DTC), tiba di stesen ISBT Anand Vihar.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sarojini Nagar, India dan Anand Vihar Terminal, India?
- Telefon
- 155370
- E-mel
- helpline@dmrc.org
- Tapak web
- delhimetrorail.com
Kereta api bawah tanah dari Sarojini Nagar ke Anand Vihar
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₹35–55
- Jadual di
- delhimetrorail.com
- Telefon
- +91-11-23370236
- E-mel
- info@dimts.in
- Tapak web
- dtc.delhi.gov.in
Bas dari Nauroji Nagar ke ISBT Anand Vihar
- Tempoh Purata
- 1 j 15 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₹14–140
- Jadual di
- dtc.delhi.gov.in
- Ordinary Buses
- ₹14–19
- AC Buses
- ₹23–35
- Airport Express Services
- ₹100–140
Bas dari Nauroji Nagar ke Anand Vihar ISBT Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 31 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₹12–110
- Jadual di
- dtc.delhi.gov.in
- Ordinary Buses
- ₹12–18
- AC Buses
- ₹21–29
- Airport Express Services
- ₹80–110
- Tempoh Purata
- 22 min
- Anggaran harga
- ₹380–450
Rajasthan Cab
- Telefon
- +91 93 58 81 19 41
- Tapak web
- rajasthancab.com
OLA cabs
- Tapak web
- olacabs.com
Meru Cabs
- Telefon
- +911144224422
- Tapak web
- meru.in
Chiku Cab
- Telefon
- +918448445504
- Tapak web
- chikucab.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Sarojini Nagar Anand Vihar Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Delhi Metro, tiba di stesen Anand Vihar.
Ya, jarak pemanduan antara Sarojini Nagar ke Anand Vihar Terminal adalah 19 km. Ia mengambil masa lebih kurang 22 min untuk memandu dari Sarojini Nagar ke Anand Vihar Terminal.










