Terdapat 7 cara untuk bertolak dari Saltillo ke Bandar Raya Belize dengan kapal terbang, perkhidmatan ulang-alik, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Terbang Lapangan Terbang Antarabangsa Plan De Guadalupe ke Lapangan Terbang Antarabangsa Chetumal, perkhidmatan ulang-alik
Terbaik- Terbang dari Lapangan Terbang Antarabangsa Plan De Guadalupe (SLW) ke Lapangan Terbang Antarabangsa Chetumal (CTM)plane SLW - CTM
- Naik bas ulang-alik dari Corozal ke Belize City
18 j 43 minBas, perkhidmatan ulang-alik
Paling murah- Naiki bus dari Saltillo ke Monterrey Centralbus
- Naiki bus dari Monterrey ke Acayucanbus
- Naik bas ulang-alik dari Acayucan ke Bacalar
- Naiki bus dari Chetumal ke Belize Citybus
33 j 53 min$152–366Pandu 2,111 km
- Pandu dari Saltillo ke Bandar Raya Belizecar 2,111 km
29 j 13 min$439–634Bas ke Monterrey, terbang ke Lapangan Terbang Antarabangsa Chetumal, perkhidmatan ulang-alik
- Naiki bus dari Saltillo ke Monterrey Airportbus
- Terbang dari Monterrey (MTY) ke Lapangan Terbang Antarabangsa Chetumal (CTM)plane MTY - CTM
- Naik bas ulang-alik dari Corozal ke Belize City
10 j 13 minTerbang Lapangan Terbang Antarabangsa Plan De Guadalupe ke Belize City Goldson Intl Apt
- Terbang dari Lapangan Terbang Antarabangsa Plan De Guadalupe (SLW) ke Belize City Goldson Intl Apt (BZE)plane SLW - BZE
18 j 36 min$316–1,307Bas ke Monterrey, terbang ke Belize City Goldson Intl Apt
- Naiki bus dari Saltillo ke Monterrey Airportbus
- Terbang dari Monterrey (MTY) ke Belize City Goldson Intl Apt (BZE)plane MTY - BZE
9 j 56 min$181–818Bas
- Naiki bus dari Saltillo ke Terminal Central de Autobuses del Nortebus
- Naiki bus dari Terminal Central de Autobuses del Norte ke Chetumalbus
- Naiki bus dari Chetumal ke Belize Citybus
38 j 20 min$229–625
Saltillo ke Bandar Raya Belize dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Saltillo ke Bandar Raya Belize adalah bas dan perkhidmatan ulang-alik yang berharga $150 - $370 dan mengambil masa 33j 53m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Saltillo ke Bandar Raya Belize adalah bas dan terbang yang berharga $180 - $850 dan mengambil masa 9j 56m.
Tidak, tiada bas terus dari Saltillo ke Bandar Raya Belize. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Saltillo dan tiba di Belize City melalui Terminal Central de Autobuses del Norte dan Chetumal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 38j 20m.
Jarak antara Saltillo dan Bandar Raya Belize adalah 1693 km. Jarak jalan raya ialah 2111 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Saltillo ke Bandar Raya Belize tanpa kereta adalah dengan bas dan perkhidmatan ulang-alik yang memerlukan 33j 53m dan berharga $150 - $370.
Ia mengambil masa lebih kurang 18j 43m untuk bertolak dari Saltillo ke Bandar Raya Belize, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Saltillo Bandar Raya Belize ke bas, dikendalikan oleh Grupo Senda, berlepas dari stesen Saltillo.
Cara terbaik untuk bertolak dari Saltillo ke Bandar Raya Belize adalah dengan terbang yang mengambil masa 18j 36m dan berharga $310 - $1,400. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga $220 - $650 dan mengambil masa 38j 20m.
Perkhidmatan Saltillo Bandar Raya Belize ke bas, dikendalikan oleh Grupo Senda, tiba di stesen Terminal Central de Autobuses del Norte.
Ya, jarak pemanduan antara Saltillo ke Bandar Raya Belize adalah 2111 km. Ia mengambil masa lebih kurang 29j 13m untuk memandu dari Saltillo ke Bandar Raya Belize.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Saltillo, Mexico dan Bandar Raya Belize?
- Tapak web
- tropicair.com
Penerbangan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Plan De Guadalupe ke Belize City Goldson Intl Apt melalui Cancun
- Tempoh Purata
- 23 j 59 min
- Masa
- Khamis dan Ahad
- Anggaran harga
- $290–1,200
Penerbangan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Plan De Guadalupe ke Belize City Goldson Intl Apt melalui Guadalajara, Cancun
- Tempoh Purata
- 17 j 29 min
- Masa
- Setiap hari
- Anggaran harga
- $390–1,300
Penerbangan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Plan De Guadalupe ke Belize City Goldson Intl Apt melalui Mexico City, Cancun
- Tempoh Purata
- 23 j 40 min
- Masa
- Setiap hari
- Anggaran harga
- $320–1,300
Penerbangan dari Monterrey ke Belize City Goldson Intl Apt melalui Cancun
- Tempoh Purata
- 5 j 11 min
- Masa
- Setiap hari
- Anggaran harga
- $190–750
- Telefon
- +501 614 9503
- E-mel
- ndiazbelize@gmail.com
- Tapak web
- Nelson Maya Adventures
Perkhidmatan ulang-alik dari Corozal ke Belize City
- Tempoh Purata
- 2 j
- Kekerapan
- atas permintaan
- Jadual di
- Nelson Maya Adventures
Perkhidmatan ulang-alik dari Corozal ke Belize City
- Tempoh Purata
- 2 j
- Kekerapan
- atas permintaan
- Jadual di
- Nelson Maya Adventures


