Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Sacré-Cœur ke Marché des Enfants Rouges dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 4 kereta api bawah tanah, barisan 8 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Château Rouge ke Strasbourg - Saint-Denissubway 4
- Naiki kereta api bawah tanah dari Strasbourg - Saint-Denis ke Filles du Calvairesubway 8
26 min€2Barisan 56 bas
Paling murah- Naiki bas dari Château Rouge ke République - Voltairebus 56
35 min€1–3Teksi
- Naiki teksi dari Sacré-Cœur ke Marché des Enfants Rougestaxi 5.3 km
12 min€11–14Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Sacré-Cœur ke Marché des Enfants Rougeswalk 3.6 km
43 minBarisan 4 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Château Rouge ke Réaumur - Sébastopolsubway 4
26 min€3
Sacré-Cœur ke Marché des Enfants Rouges dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sacré-Cœur ke Marché des Enfants Rouges adalah barisan 56 bas yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 35 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sacré-Cœur ke Marché des Enfants Rouges adalah teksi yang berharga €11 - €14 dan mengambil masa 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Château Rouge dan tiba di République - Voltaire. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Château Rouge dan tiba di Réaumur - Sébastopol. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara Sacré-Cœur dan Marché des Enfants Rouges adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sacré-Cœur ke Marché des Enfants Rouges tanpa kereta adalah dengan barisan 4 kereta api bawah tanah dan barisan 8 kereta api bawah tanah yang memerlukan 26 min dan berharga €3.
Ia mengambil masa lebih kurang 26 min untuk bertolak dari Sacré-Cœur ke Marché des Enfants Rouges, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Sacré-Cœur Marché des Enfants Rouges ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Château Rouge.
Perkhidmatan Sacré-Cœur Marché des Enfants Rouges ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, berlepas dari stesen Château Rouge.
Perkhidmatan Sacré-Cœur Marché des Enfants Rouges ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen République - Voltaire.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sacré-Cœur, Île-de-France, Perancis dan Marché des Enfants Rouges, Perancis?
Kereta api bawah tanah dari Château Rouge ke Strasbourg - Saint-Denis
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
Kereta api bawah tanah dari Strasbourg - Saint-Denis ke Filles du Calvaire
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- ratp.fr
Kereta api bawah tanah dari Château Rouge ke Réaumur - Sébastopol
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Château Rouge ke République - Voltaire
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- €11–14
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis de Paris
- Telefon
- +33 1 87 66 52 66
- Tapak web
- taxisdeparis.com
monTransport
- Telefon
- +33 9 75 18 69 60
- Tapak web
- montransport.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Sacré-Cœur Marché des Enfants Rouges ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, tiba di stesen Strasbourg - Saint-Denis.











