Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Sabadell ke Mollet-Santa Rosa dengan bas, teksi, kereta, jalan kaki, atau berkongsi kenderaan
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 360 bas
Terbaik- Naiki bas dari Sabadell ke Mollet del Vallès - Avinguda de Burgos - Parc de Can Mulà360
45 min€3–5Barisan 360 bas melalui Santa Perpètua de Mogoda - Av. Onze de Setembre - Mn. Jacint Verdaguer
Paling murah- Naiki bas dari Sabadell ke Santa Perpètua de Mogoda - Av. Onze de Setembre - Mn. Jacint Verdaguer360
49 min€2–4Teksi
- Naiki teksi dari Sabadell ke Mollet-Santa Rosa9.9 km
12 min€20–25Pandu 9.9 km
- Pandu dari Sabadell ke Mollet-Santa Rosa9.9 km
12 min€2–3Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Sabadell ke Mollet-Santa Rosa10.4 km
2 j 4 minBerkongsi kenderaan
- Naiki berkongsi kenderaan dari Sabadell ke Mollet del Vallès11.3 km
39 min€2
Sabadell ke Mollet-Santa Rosa dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Sabadell ke Mollet-Santa Rosa adalah berkongsi kenderaan yang berharga €2 dan mengambil masa 39 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Sabadell ke Mollet-Santa Rosa adalah teksi yang berharga €20 - €25 dan mengambil masa 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Sabadell dan tiba di Mollet del Vallès - Avinguda de Burgos - Parc de Can Mulà. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 40 min.
Jarak antara Sabadell dan Mollet-Santa Rosa adalah 20 km. Jarak jalan raya ialah 9.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Sabadell ke Mollet-Santa Rosa tanpa kereta adalah dengan barisan 360 bas yang memerlukan 45 min dan berharga €3 - €5.
barisan 360 bas dari Sabadell ke Mollet del Vallès - Avinguda de Burgos - Parc de Can Mulà mengambil masa 40 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Sabadell Mollet-Santa Rosa ke bas, dikendalikan oleh Sagales, berlepas dari stesen Sabadell.
Perkhidmatan Sabadell Mollet-Santa Rosa ke bas, dikendalikan oleh Sagales, tiba di stesen Mollet del Vallès - Avinguda de Burgos - Parc de Can Mulà.
Ya, jarak pemanduan antara Sabadell ke Mollet-Santa Rosa adalah 10 km. Ia mengambil masa lebih kurang 12 min untuk memandu dari Sabadell ke Mollet-Santa Rosa.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Sabadell dan Mollet-Santa Rosa. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sabadell, Sepanyol dan Mollet-Santa Rosa, Sepanyol?
- Telefon
- +34 93 593 13 00
- E-mel
- info@sagales.com
- Tapak web
- sagales.com
Bas dari Sabadell ke Mollet del Vallès - Avinguda de Burgos - Parc de Can Mulà
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- sagales.com
Bas dari Sabadell ke Santa Perpètua de Mogoda - Av. Onze de Setembre - Mn. Jacint Verdaguer
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- sagales.com
- Tapak web
- blablacar.com
Berkongsi kenderaan dari Sabadell ke Mollet del Vallès
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- €2
- Tempah di
- blablacar.es
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- €20–25
Taxi Class
- Telefon
- +34 933 07 07 07
- Tapak web
- taxiclassrent.com
Taxi Barcelona 24 Horas
- Telefon
- +34 935 16 00 27
- Tapak web
- taxi24bcn.com
Radio Taxi Barcelona
- Telefon
- +34 933 77 77 77
- Tapak web
- radiotaxibarcelona.es
Radio taxi 033
- Telefon
- +34 933 03 30 33
- Tapak web
- radiotaxi033.com
CavaTaxi
- Telefon
- +34 931 17 20 26
- Tapak web
- cavataxi.com
Baixtaxi
- Telefon
- +34 934 71 00 00
- Tapak web
- baixtaxi.com






