Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Rustington ke Butlins Bognor Regis dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Angmering ke BarnhamBrighton - Chichester / ...
- Naiki kereta api dari Barnham ke Bognor RegisBarnham - Bognor Regis / ...
58 min£8–11Pandu 8.5 bt
Paling murah- Pandu dari Rustington ke Butlins Bognor Regis8.5 bt
14 min£3–4Bas, barisan 700 bas
- Naiki bas dari The Lamb ke Anchor Springs Temporary701 / ...
- Naiki bas dari Anchor Springs Temporary ke Hotham Park69 / ...
58 min£4–5Teksi
- Naiki teksi dari Rustington ke Butlins Bognor Regis8.5 bt
14 min£20–25
Rustington ke Butlins Bognor Regis dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Rustington ke Butlins Bognor Regis adalah pandu yang berharga £2 - £4 dan mengambil masa 14 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Rustington ke Butlins Bognor Regis adalah teksi yang berharga £20 - £25 dan mengambil masa 14 min.
Tidak, tiada bas terus dari Rustington ke Butlins Bognor Regis. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari The Lamb dan tiba di Hotham Park melalui Anchor Springs Temporary. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 58 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Rustington ke Butlins Bognor Regis. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Angmering dan tiba di Bognor Regis melalui Barnham. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 58 min.
Jarak antara Rustington dan Butlins Bognor Regis adalah 14 batu. Jarak jalan raya ialah 8.6 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rustington ke Butlins Bognor Regis tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 58 min dan berharga £8 - £12.
Ia mengambil masa lebih kurang 58 min untuk bertolak dari Rustington ke Butlins Bognor Regis, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Rustington Butlins Bognor Regis ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South, berlepas dari stesen The Lamb.
Perkhidmatan Rustington Butlins Bognor Regis ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, berlepas dari stesen Angmering.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rustington ke Butlins Bognor Regis adalah dengan kereta api yang mengambil masa 58 min dan berharga £8 - £12. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas dan barisan 700 bas, yang berharga £3 - £6 dan mengambil masa 58 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rustington, England dan Butlins Bognor Regis, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +44 3451 27 29 20
- Tapak web
- southernrailway.com
Kereta api dari Angmering ke Barnham
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £5–8
- Jadual di
- southernrailway.com
- Anytime Day Single
- £5–8
Kereta api dari Barnham ke Bognor Regis
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £3–4
- Jadual di
- southernrailway.com
- Telefon
- 0345 241 8000
- E-mel
- customer.services@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari The Lamb ke Anchor Springs Temporary
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
Bas dari Anchor Springs Temporary ke Hotham Park
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Telefon
- 01903 690025
- E-mel
- office@compass-travel.co.uk
- Tapak web
- compass-travel.co.uk
Bas dari The Lamb ke Anchor Springs Temporary
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- £1–3
- Tapak web
- Compass Travel
- Tempoh Purata
- 14 min
- Anggaran harga
- £20–25
Station Taxi (Littlehampton)
- Telefon
- +44 7940 434 685
Littlehampton Taxis
- Telefon
- +44 1243 822 666
- Tapak web
- littlehampton-taxi.co.uk
Apollo Taxis
- Telefon
- +44 1903 723 030
- Tapak web
- apollotaxislittlehampton.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Rustington Butlins Bognor Regis ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South, tiba di stesen Anchor Springs Temporary.
Perkhidmatan Rustington Butlins Bognor Regis ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, tiba di stesen Barnham.
Ya, jarak pemanduan antara Rustington ke Butlins Bognor Regis adalah 9 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk memandu dari Rustington ke Butlins Bognor Regis.
Tempah tiket Rustington Butlins Bognor Regis ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.















