Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Ruislip ke University of Kent dengan kereta api bawah tanah, kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah, kereta api
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Ruislip station ke King's Cross St. Pancras stationMetropolitan / ...
- Naiki kereta api dari London St Pancras Intl ke Canterbury WestSt Pancras International - Margate / ...
3 j 4 min£21–60Bas
Paling murah- Naiki bas dari Hillingdon Station ke Green Line Coach StationTube
- Naiki bas dari London Victoria ke Keynes College007 / ...
4 j 44 min£13–28Barisan 453 bas, bas
- Naiki bas dari Old Marylebone Town Hall ke New Cross Gate Station453
- Naiki bas dari New Cross Gate Station ke Keynes College007 / ...
4 j 41 min£21–74Pandu 76.1 bt
- Pandu dari Ruislip ke University of Kent76.1 bt
1 j 49 min£19–27
Ruislip ke University of Kent dengan kereta api bawah tanah, bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Ruislip ke University of Kent adalah bas yang berharga £13 - £28 dan mengambil masa 4j 44m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Ruislip ke University of Kent adalah pandu yang berharga £18 - £27 dan mengambil masa 1j 49m.
Tidak, tiada bas terus dari Ruislip ke University of Kent. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Brickwall Lane dan tiba di Keynes College melalui Hillingdon Station dan London Victoria. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 44m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Ruislip ke University of Kent. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ruislip station dan tiba di Canterbury West melalui London St Pancras Intl. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 4m.
Jarak antara Ruislip dan University of Kent adalah 87 batu. Jarak jalan raya ialah 76.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Ruislip ke University of Kent tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah dan kereta api yang memerlukan 3j 4m dan berharga £20 - £60.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 4m untuk bertolak dari Ruislip ke University of Kent, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Ruislip University of Kent ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach Oxfordshire, berlepas dari stesen Hillingdon Station.
Perkhidmatan Ruislip University of Kent ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen Ruislip station.
Perkhidmatan Ruislip University of Kent ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach Oxfordshire, tiba di stesen Green Line Coach Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Ruislip, England dan University of Kent, England?
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Ruislip station ke King's Cross St. Pancras station
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2–5
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–4
- Peak
- £3–5
- Telefon
- +44 345 322 7021
- Tapak web
- southeasternrailway.co.uk
Kereta api dari London St Pancras Intl ke Canterbury West
- Tempoh Purata
- 54 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- £18–55
- Jadual di
- southeasternrailway.co.uk
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- galcustomerservices@goaheadlondon.com
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Old Marylebone Town Hall ke New Cross Gate Station
- Tempoh Purata
- 1 j 10 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–45
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–45
- Telefon
- 08717 81 81 81
- Tapak web
- nationalexpress.com
Bas dari New Cross Gate Station ke Keynes College
- Tempoh Purata
- 1 j 45 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- £17–24
- Jadual di
- nationalexpress.com
Bas dari London Victoria ke Keynes College
- Tempoh Purata
- 2 j 25 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- £9–22
- Jadual di
- nationalexpress.com
- Telefon
- +44 1865 772250
- E-mel
- customer.services@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Hillingdon Station ke Green Line Coach Station
- Tempoh Purata
- 56 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £4–6
- Jadual di
- stagecoachbus.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Ruislip University of Kent ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen King's Cross St. Pancras station.
Ya, jarak pemanduan antara Ruislip ke University of Kent adalah 77 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 49m untuk memandu dari Ruislip ke University of Kent.













