Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Route 128 Amtrak Station ke MIT School of Architecture and Planning dengan kereta api, kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api dari Route 128 ke South StationProvidence/Stoughton Line
- Naiki kereta api bawah tanah dari South Station ke Kendall/MITRed Line
45 min$6–11Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari Route 128 ke Back BayProvidence/Stoughton Line
50 min$2–8Teksi
- Naiki teksi dari Route 128 Amtrak Station ke MIT School of Architecture and Planning14.1 bt
25 min$45–55Pandu 14.1 bt
- Pandu dari Route 128 Amtrak Station ke MIT School of Architecture and Planning14.1 bt
25 min$3–4
Route 128 Amtrak Station ke MIT School of Architecture and Planning dengan kereta api, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Route 128 Amtrak Station ke MIT School of Architecture and Planning adalah pandu yang berharga $2 - $4 dan mengambil masa 25 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Route 128 Amtrak Station ke MIT School of Architecture and Planning adalah teksi yang berharga $45 - $55 dan mengambil masa 25 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Route 128 dan tiba di Back Bay. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 18 min.
Jarak antara Route 128 Amtrak Station dan MIT School of Architecture and Planning adalah 14 batu. Jarak jalan raya ialah 14.2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Route 128 Amtrak Station ke MIT School of Architecture and Planning tanpa kereta adalah dengan kereta api dan kereta api bawah tanah yang memerlukan 45 min dan berharga $5 - $11.
Ia mengambil masa lebih kurang 45 min untuk bertolak dari Route 128 Amtrak Station ke MIT School of Architecture and Planning, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Route 128 Amtrak Station MIT School of Architecture and Planning ke kereta api, dikendalikan oleh MBTA, berlepas dari stesen Route 128.
Perkhidmatan Route 128 Amtrak Station MIT School of Architecture and Planning ke kereta api, dikendalikan oleh MBTA, tiba di stesen South Station.
Ya, jarak pemanduan antara Route 128 Amtrak Station ke MIT School of Architecture and Planning adalah 14 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 25 min untuk memandu dari Route 128 Amtrak Station ke MIT School of Architecture and Planning.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Route 128 Amtrak Station, MA, Amerika Syarikat dan MIT School of Architecture and Planning, MA, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1-617-222-3200
- Tapak web
- mbta.com
Kereta api dari Route 128 ke South Station
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–8
- Jadual di
- mbta.com
- Adult
- $2–8
Kereta api bawah tanah dari South Station ke Kendall/MIT
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mbta.com
- Adult
- $3
Kereta api dari Route 128 ke Back Bay
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–8
- Jadual di
- mbta.com
- Adult
- $2–8
- Tempoh Purata
- 25 min
- Anggaran harga
- $45–55
Yellow Cab Brockton
- Telefon
- +1-508-583-1234
Boston Taxis & Vans
- Telefon
- +1 617-410-7500
- Tapak web
- boston-taxis.com
Boston Cab
- Telefon
- +1 617-536-5010
- Tapak web
- bostoncab.us
Boston Airport Cab
- Telefon
- +1 617-576-9800
- Tapak web
- bostonairportcab.com





