Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Roselle ke Port Authority Bus Terminal dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Roselle ke Port Authority Bus Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Roselle ke Port Authority Bus Terminal adalah pandu yang berharga $3 - $6 dan mengambil masa 32 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Roselle ke Port Authority Bus Terminal adalah pandu yang berharga $3 - $6 dan mengambil masa 32 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Saint Georges Ave At John St dan tiba di Port Authority Bus Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 52 min.
Jarak antara Roselle dan Port Authority Bus Terminal adalah 69 batu. Jarak jalan raya ialah 19.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Roselle ke Port Authority Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 52 min dan berharga $8 - $27.
bas dari Saint Georges Ave At John St ke Port Authority Bus Terminal mengambil masa 52 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Roselle Port Authority Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari stesen Saint Georges Ave At John St.
Perkhidmatan Roselle Port Authority Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di stesen Port Authority Bus Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Roselle ke Port Authority Bus Terminal adalah 20 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 32 min untuk memandu dari Roselle ke Port Authority Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Roselle, NJ, Amerika Syarikat dan Port Authority Bus Terminal, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Bas dari Saint Georges Ave At John St ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 52 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $8–27
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $8–27
- Tempoh Purata
- 32 min
- Anggaran harga
- $80–95
Elizabeth Taxi
- Telefon
- +1 908-344-1729
- Tapak web
- elizabethtaxi.com
Black Cabby
- Telefon
- +1 908-76-82947
- Tapak web
- blackcabby.com




