Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Roma Tiburtina ke Aenea Inn, Rome dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 75 bas
Terbaik- Naiki bus dari Termini ke Cavour/Quattro Cantonibus 75 / ...
14 min€2–10Kereta api bawah tanah
- Naiki subway dari Tiburtina F.s. ke Cavoursubway Meb
15 min€2Teksi
- Naiki taxi dari Roma Tiburtina ke Aenea Inn, Rometaxi 4.4 km
6 min€10–12Jalan kaki
- Naiki walk dari Roma Tiburtina ke Aenea Inn, Romewalk 4.1 km
50 minBas
- Naiki bus dari Tiburtina/Portonaccio ke Cavour/Quattro Cantonibus nMB
24 min€2–9Barisan 71 bas
- Naiki bus dari Roma, Autostazione Tiburtina ke Cavour/Esquilinobus 71 / ...
34 min€2–9
Roma Tiburtina ke Aenea Inn, Rome dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Roma Tiburtina ke Aenea Inn, Rome adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Roma Tiburtina ke Aenea Inn, Rome adalah teksi yang berharga €10 - €12 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Tiburtina/Portonaccio dan tiba di Cavour/Quattro Cantoni. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 16 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Tiburtina F.s. dan tiba di Cavour. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Jarak antara Roma Tiburtina dan Aenea Inn, Rome adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Roma Tiburtina ke Aenea Inn, Rome tanpa kereta adalah dengan barisan 75 bas yang memerlukan 14 min dan berharga €1 - €10.
Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk bertolak dari Roma Tiburtina ke Aenea Inn, Rome, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Roma Tiburtina Aenea Inn, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Roma Tiburtina Aenea Inn, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Tiburtina F.s..
Perkhidmatan Roma Tiburtina Aenea Inn, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Cavour/Quattro Cantoni.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Roma Tiburtina, Itali dan Aenea Inn, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Tiburtina F.s. ke Cavour
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Termini ke Cavour/Quattro Cantoni
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–9
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €9
Bas dari Tiburtina/Portonaccio ke Cavour/Quattro Cantoni
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–9
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €9
Bas dari Roma, Autostazione Tiburtina ke Cavour/Esquilino
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–9
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €9
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- €10–12
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 66189097
- Tapak web
- 3570.it
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Roma Tiburtina Aenea Inn, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Cavour.


