Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Roma Termini ke The Social Hub Rome dengan bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Termini ke Labicano/Porta Maggiorebus 14L / ...
14 min€2–7Barisan 5 trem
- Naiki trem dari Termini ke Labicano/Porta Maggioretram 5
14 min€2Teksi
- Naiki teksi dari Roma Termini ke The Social Hub Rometaxi 2.5 km
3 min€14–17Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Roma Termini ke The Social Hub Romewalk 1.8 km
22 minBas melalui Prenestina/Caballini
- Naiki bas dari Termini ke Prenestina/Caballinibus A10 / ...
21 min€2–7
Roma Termini ke The Social Hub Rome dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Roma Termini ke The Social Hub Rome adalah barisan 5 trem yang berharga €2 dan mengambil masa 14 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Roma Termini ke The Social Hub Rome adalah teksi yang berharga €14 - €17 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Labicano/Porta Maggiore. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Labicano/Porta Maggiore. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 min.
Jarak antara Roma Termini dan The Social Hub Rome adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Roma Termini ke The Social Hub Rome tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 14 min dan berharga €1 - €7.
bas dari Termini ke Labicano/Porta Maggiore mengambil masa 11 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Roma Termini The Social Hub Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Roma Termini The Social Hub Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Roma Termini The Social Hub Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Labicano/Porta Maggiore.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Roma Termini, Itali dan The Social Hub Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Trem dari Termini ke Labicano/Porta Maggiore
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Termini ke Labicano/Porta Maggiore
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Termini ke Prenestina/Caballini
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- €14–17
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Roma Termini The Social Hub Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Labicano/Porta Maggiore.


