Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Roma Termini ke NH Collection Roma Centro, Rome dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Termini ke LepantoMea
11 min€2Bas
- Naiki bas dari Rome, Termini (G) ke LepantonMA / ...
22 min€2–7Teksi
- Naiki teksi dari Roma Termini ke NH Collection Roma Centro, Rome5 km
6 min€18–23Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Roma Termini ke NH Collection Roma Centro, Rome3.6 km
43 minBarisan 70 bas melalui Cicerone/Plinio
- Naiki bas dari P.Za Di Cinquecento ke Cicerone/Plinio70 / ...
30 min€2–7Barisan 70 bas
- Naiki bas dari Rome, Termini (G) ke Marcantonio Colonna70
31 min€2–7
Roma Termini ke NH Collection Roma Centro, Rome dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Roma Termini ke NH Collection Roma Centro, Rome adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 11 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Roma Termini ke NH Collection Roma Centro, Rome adalah teksi yang berharga €18 - €23 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Rome, Termini (G) dan tiba di Lepanto. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Lepanto. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Jarak antara Roma Termini dan NH Collection Roma Centro, Rome adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Roma Termini ke NH Collection Roma Centro, Rome tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 11 min dan berharga €2.
kereta api bawah tanah dari Termini ke Lepanto mengambil masa 7 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Roma Termini NH Collection Roma Centro, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen P.Za Di Cinquecento.
Perkhidmatan Roma Termini NH Collection Roma Centro, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Roma Termini NH Collection Roma Centro, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Cicerone/Plinio.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Roma Termini, Itali dan NH Collection Roma Centro, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Termini ke Lepanto
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Rome, Termini (G) ke Lepanto
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari P.Za Di Cinquecento ke Cicerone/Plinio
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Rome, Termini (G) ke Marcantonio Colonna
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- €18–23
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Roma Termini NH Collection Roma Centro, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Lepanto.
Tempah tiket Roma Termini NH Collection Roma Centro, Rome ke bas anda dalam talian dengan Omio.



