Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Roma Termini ke Hotel Center 3, Rome dengan bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 105 bas
Terbaik- Naiki bas dari Termini ke Via Di Porta Maggiorebus 105 / ...
10 min€2–7Barisan 5 trem
- Naiki trem dari Termini ke Principe Eugenio/Manzonitram 5
10 min€2Teksi
- Naiki teksi dari Roma Termini ke Hotel Center 3, Rometaxi 2.3 km
3 min€13–17Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Roma Termini ke Hotel Center 3, Romewalk 1.5 km
18 min
Roma Termini ke Hotel Center 3, Rome dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Roma Termini ke Hotel Center 3, Rome adalah barisan 5 trem yang berharga €2 dan mengambil masa 10 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Roma Termini ke Hotel Center 3, Rome adalah teksi yang berharga €13 - €17 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Via Di Porta Maggiore. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Principe Eugenio/Manzoni. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Jarak antara Roma Termini dan Hotel Center 3, Rome adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Roma Termini ke Hotel Center 3, Rome tanpa kereta adalah dengan barisan 105 bas yang memerlukan 10 min dan berharga €1 - €7.
barisan 105 bas dari Termini ke Via Di Porta Maggiore mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Roma Termini Hotel Center 3, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Roma Termini Hotel Center 3, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Roma Termini Hotel Center 3, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Via Di Porta Maggiore.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Roma Termini, Itali dan Hotel Center 3, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Trem dari Termini ke Principe Eugenio/Manzoni
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Termini ke Via Di Porta Maggiore
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- €13–17
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Roma Termini Hotel Center 3, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Principe Eugenio/Manzoni.


