Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Roma Termini ke Floris Hotel, Rome dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Termini ke Repubblicasubway Mea
4 min€2Barisan 64 bas melalui Nazionale/Quattro Fontane
- Naiki bas dari Termini ke Nazionale/Quattro Fontanebus 64 / ...
8 min€2–7Teksi
- Naiki teksi dari Roma Termini ke Floris Hotel, Rometaxi 1.5 km
2 min€12–15Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Roma Termini ke Floris Hotel, Romewalk 870 m
10 minBarisan 64 bas
- Naiki bas dari Termini ke Repubblicabus 64 / ...
5 min€2–7
Roma Termini ke Floris Hotel, Rome dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Roma Termini ke Floris Hotel, Rome adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 4 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Roma Termini ke Floris Hotel, Rome adalah teksi yang berharga €12 - €15 dan mengambil masa 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Nazionale/Quattro Fontane. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Repubblica. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 min.
Jarak antara Roma Termini dan Floris Hotel, Rome adalah 870 meter.
Cara terbaik untuk bertolak dari Roma Termini ke Floris Hotel, Rome tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 4 min dan berharga €2.
kereta api bawah tanah dari Termini ke Repubblica mengambil masa 1 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Roma Termini Floris Hotel, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Roma Termini Floris Hotel, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Roma Termini Floris Hotel, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Nazionale/Quattro Fontane.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Roma Termini, Itali dan Floris Hotel, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Termini ke Repubblica
- Tempoh Purata
- 1 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Termini ke Nazionale/Quattro Fontane
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Termini ke Repubblica
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 2 min
- Anggaran harga
- €12–15
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Roma Termini Floris Hotel, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Repubblica.



