Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Roma Termini ke Castello di Lunghezza dengan kereta api, kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Roma Termini ke LunghezzaRe
24 min€2–5Kereta api bawah tanah, barisan 040 bas
- Naiki kereta api bawah tanah dari Termini ke Ponte MammoloMeb
- Naiki bas dari Stazione Ponte Mammolo Metro B ke Lunghezza/Tenuta Cavaliere040 / ...
1 j 10 minTeksi
- Naiki teksi dari Roma Termini ke Castello di Lunghezza17.8 km
19 min€40–50Pandu 17.8 km
- Pandu dari Roma Termini ke Castello di Lunghezza17.8 km
19 min€3–4Kereta api melalui Roma Tiburtina
- Naiki kereta api dari Roma Tiburtina ke LunghezzaRe
58 min€4–36Bas, barisan 314 bas
- Naiki bas dari Termini ke L.Go Preneste14L
- Naiki bas dari L.Go Preneste ke Staz.Ne Lunghezza314
1 j 13 min€2–9
Roma Termini ke Castello di Lunghezza dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Roma Termini ke Castello di Lunghezza adalah pandu yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Roma Termini ke Castello di Lunghezza adalah teksi yang berharga €40 - €50 dan mengambil masa 19 min.
Tidak, tiada bas terus dari Roma Termini ke Castello di Lunghezza. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Termini dan tiba di Staz.Ne Lunghezza melalui L.Go Preneste. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 13m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Roma Termini dan tiba di Lunghezza. Perkhidmatan berlepas 4 kali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 20 min.
Jarak antara Roma Termini dan Castello di Lunghezza adalah 15 km. Jarak jalan raya ialah 17.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Roma Termini ke Castello di Lunghezza tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 24 min dan berharga €2 - €5.
kereta api dari Roma Termini ke Lunghezza mengambil masa 20 min termasuk pertukaran dan berlepas 4 kali sehari.
Perkhidmatan Roma Termini Castello di Lunghezza ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Roma Termini Castello di Lunghezza ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia S.p.A., berlepas dari stesen Roma Termini.
Cara terbaik untuk bertolak dari Roma Termini ke Castello di Lunghezza adalah dengan kereta api yang mengambil masa 24 min dan berharga €2 - €5. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas dan barisan 314 bas, yang berharga €2 - €9 dan mengambil masa 1j 13m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Roma Termini, Itali dan Castello di Lunghezza, Itali?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Roma Termini ke Lunghezza
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- €2–5
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
Kereta api dari Roma Tiburtina ke Lunghezza
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–5
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Termini ke Ponte Mammolo
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Tapak web
- atrmobility.eu
Bas dari Stazione Ponte Mammolo Metro B ke Lunghezza/Tenuta Cavaliere
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Termini ke L.Go Preneste
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Telefon
- 0744.464044
- Tapak web
- autolineetroiani.com
Bas dari L.Go Preneste ke Staz.Ne Lunghezza
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- €40–50
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Roma Termini Castello di Lunghezza ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen L.Go Preneste.
Perkhidmatan Roma Termini Castello di Lunghezza ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia S.p.A., tiba di stesen Lunghezza.
Ya, jarak pemanduan antara Roma Termini ke Castello di Lunghezza adalah 18 km. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Roma Termini ke Castello di Lunghezza.
Tempah tiket Roma Termini Castello di Lunghezza ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.






