Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Rom ke iH Hotels Roma Z3, Rome dengan kereta api, bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Roma Tiburtina ke Palmiro Togliattitrain Re
18 min€2–4Bas
- Naiki bas dari Termini ke Prenestina/Laricibus A10 / ...
32 min€2–7Kereta api bawah tanah, barisan 451 bas
- Naiki kereta api bawah tanah dari Termini ke Ponte Mammolosubway Meb
- Naiki bas dari Ponte Mammolo ke Togliatti/Stazionebus 451 / ...
35 min€2–8Teksi
- Naiki teksi dari Rom ke iH Hotels Roma Z3, Rometaxi 7.2 km
10 min€22–27Kereta api #2
- Naiki kereta api dari Roma Termini ke Palmiro Togliattitrain Re
18 min€2–4Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Rom ke iH Hotels Roma Z3, Romewalk 6.7 km
1 j 20 min
Rom ke iH Hotels Roma Z3, Rome dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Rom ke iH Hotels Roma Z3, Rome adalah kereta api yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 18 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Rom ke iH Hotels Roma Z3, Rome adalah teksi yang berharga €22 - €27 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Prenestina/Larici. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 20 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Roma Tiburtina dan tiba di Palmiro Togliatti. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 min.
Jarak antara Rom dan iH Hotels Roma Z3, Rome adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rom ke iH Hotels Roma Z3, Rome tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 18 min dan berharga €2 - €4.
kereta api dari Roma Tiburtina ke Palmiro Togliatti mengambil masa 11 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Rom iH Hotels Roma Z3, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Rom iH Hotels Roma Z3, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, berlepas dari stesen Roma Tiburtina.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rom ke iH Hotels Roma Z3, Rome adalah dengan kereta api yang mengambil masa 18 min dan berharga €2 - €4. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €1 - €7 dan mengambil masa 32 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rom, Itali dan iH Hotels Roma Z3, Rome, Itali?
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Roma Tiburtina ke Palmiro Togliatti
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
Kereta api dari Roma Termini ke Palmiro Togliatti
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- 6 kali seminggu
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Termini ke Ponte Mammolo
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Termini ke Prenestina/Larici
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Ponte Mammolo ke Togliatti/Stazione
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- €22–27
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Rom iH Hotels Roma Z3, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Prenestina/Larici.
Perkhidmatan Rom iH Hotels Roma Z3, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, tiba di stesen Palmiro Togliatti.
Tempah tiket Rom iH Hotels Roma Z3, Rome ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.




