Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Rom ke Vatican City House Roma, Rome dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Termini ke Gregorio Vii/S. Damasobus n98
15 min€2–7Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Termini ke Valle Aureliasubway Mea
26 min€2Teksi
- Naiki teksi dari Rom ke Vatican City House Roma, Rometaxi 6 km
9 min€20–25Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Rom ke Vatican City House Roma, Romewalk 5.6 km
1 j 6 minBas melalui Aurelia/Richelmy
- Naiki bas dari Termini ke Aurelia/Richelmybus n46 / ...
30 min€2–7Barisan 64 bas
- Naiki bas dari Termini ke Crocifisso/Porta Fabbricabus 64 / ...
42 min€2–7
Rom ke Vatican City House Roma, Rome dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Rom ke Vatican City House Roma, Rome adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 26 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Rom ke Vatican City House Roma, Rome adalah teksi yang berharga €20 - €25 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Gregorio Vii/S. Damaso. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Valle Aurelia. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Jarak antara Rom dan Vatican City House Roma, Rome adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rom ke Vatican City House Roma, Rome tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 15 min dan berharga €1 - €7.
bas dari Termini ke Gregorio Vii/S. Damaso mengambil masa 15 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Rom Vatican City House Roma, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Rom Vatican City House Roma, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Rom Vatican City House Roma, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Gregorio Vii/S. Damaso.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rom, Itali dan Vatican City House Roma, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Termini ke Valle Aurelia
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Termini ke Gregorio Vii/S. Damaso
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Termini ke Aurelia/Richelmy
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Termini ke Crocifisso/Porta Fabbrica
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- €20–25
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Rom Vatican City House Roma, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Valle Aurelia.
Tempah tiket Rom Vatican City House Roma, Rome ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.


