Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Rom ke Tiber Suite, Rome dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki train dari Flaminio ke Montebellotrain
59 min€2Kereta api melalui Roma Tiburtina
Paling murah- Naiki train dari Roma Tiburtina ke Settebagnitrain Re / ...
1 j 51 min€1–3Bas
- Naiki bus dari Termini ke Villa Romana/Camera Mortuariabus C2
1 j 28 min€2–9Teksi
- Naiki taxi dari Rom ke Tiber Suite, Rometaxi 15.1 km
19 min€25–31Pandu 15.1 km
- Pandu dari Rom ke Tiber Suite, Romecar 15.1 km
19 min€3–4Barisan 135 bas
- Naiki bus dari Staz.Ne Tiburtina ke Salaria/Staz.Ne Settebagnibus 135
1 j 59 min€1–2
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Rom ke Tiber Suite, Rome adalah barisan 135 bas yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 1j 59m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Rom ke Tiber Suite, Rome adalah teksi yang berharga €25 - €31 dan mengambil masa 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Villa Romana/Camera Mortuaria. Perkhidmatan berlepas dua kali sehari, dan beroperasi Hari Sabtu dan Ahad. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 6m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Flaminio dan tiba di Montebello. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Jarak antara Rom dan Tiber Suite, Rome adalah 15 km. Jarak jalan raya ialah 15.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rom ke Tiber Suite, Rome tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 59 min dan berharga €2.
kereta api dari Flaminio ke Montebello mengambil masa 25 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Rom Tiber Suite, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Rom Tiber Suite, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh Cotral S.p.A., berlepas dari stesen Flaminio.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rom ke Tiber Suite, Rome adalah dengan kereta api yang mengambil masa 59 min dan berharga €2. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €1 - €9 dan mengambil masa 1j 28m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rom, Itali dan Tiber Suite, Rome, Itali?
- Telefon
- 800 174 471
- Tapak web
- servizi.cotralspa.it
Kereta api dari Flaminio ke Montebello
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- cotralspa.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Termini ke Villa Romana/Camera Mortuaria
- Tempoh Purata
- 1 j 6 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- €2–9
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €9
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- €25–31
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 66189097
- Tapak web
- 3570.it
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Rom Tiber Suite, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Villa Romana/Camera Mortuaria.
Perkhidmatan Rom Tiber Suite, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh Cotral S.p.A., tiba di stesen Montebello.
Ya, jarak pemanduan antara Rom ke Tiber Suite, Rome adalah 15 km. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Rom ke Tiber Suite, Rome.


