Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Rom ke Stazione Centro Rai dengan bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 200 bas
Terbaik- Naiki bas dari Lgt M.Llo Diaz/Ponte Milvio ke Stazione Centro Raibus 200 / ...
17 min€2–7Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari Roma Tiburtina ke Fidenetrain Re / ...
1 j 20 min€1Teksi
- Naiki teksi dari Rom ke Stazione Centro Raitaxi 11.7 km
14 min€30–40Pandu 11.7 km
- Pandu dari Rom ke Stazione Centro Raicar 11.7 km
14 min€2–3Barisan 223 bas, barisan 200 bas
- Naiki bas dari Termini ke Cassia/Vigna Clarabus 223 / ...
- Naiki bas dari Flaminia/Vigna Clara ke Stazione Centro Raibus C3 / ...
50 min€2–14
Rom ke Stazione Centro Rai dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Rom ke Stazione Centro Rai adalah kereta api yang berharga €1 dan mengambil masa 1j 20m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Rom ke Stazione Centro Rai adalah teksi yang berharga €30 - €40 dan mengambil masa 14 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Lgt M.Llo Diaz/Ponte Milvio dan tiba di Stazione Centro Rai. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Roma Tiburtina dan tiba di Fidene. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Jarak antara Rom dan Stazione Centro Rai adalah 7 km. Jarak jalan raya ialah 11.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rom ke Stazione Centro Rai tanpa kereta adalah dengan barisan 200 bas yang memerlukan 17 min dan berharga €1 - €7.
barisan 200 bas dari Lgt M.Llo Diaz/Ponte Milvio ke Stazione Centro Rai mengambil masa 17 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Rom Stazione Centro Rai ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Lgt M.Llo Diaz/Ponte Milvio.
Perkhidmatan Rom Stazione Centro Rai ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, berlepas dari stesen Roma Tiburtina.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rom ke Stazione Centro Rai adalah dengan barisan 200 bas yang mengambil masa 17 min dan berharga €1 - €7. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga €1 dan mengambil masa 1j 20m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rom, Itali dan Stazione Centro Rai, Itali?
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Roma Tiburtina ke Fidene
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €1
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Lgt M.Llo Diaz/Ponte Milvio ke Stazione Centro Rai
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Termini ke Cassia/Vigna Clara
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Flaminia/Vigna Clara ke Stazione Centro Rai
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 14 min
- Anggaran harga
- €30–40
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Rom Stazione Centro Rai ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Stazione Centro Rai.
Perkhidmatan Rom Stazione Centro Rai ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, tiba di stesen Fidene.
Ya, jarak pemanduan antara Rom ke Stazione Centro Rai adalah 12 km. Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk memandu dari Rom ke Stazione Centro Rai.




