Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Rom ke Palazzo Confalone, Ravello dengan kereta api, teksi, bas, kereta, atau kapal terbang
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, teksi
Terbaik- Naiki train dari Roma Termini ke Napoli Afragolatrain Fr
- Naiki train dari Napoli Afragola ke Salernotrain Fr
- Naiki taxi dari Salerno ke Palazzo Confalone, Ravellotaxi
2 j 55 min€97–151Bas
Paling murah- Naiki bus dari Roma, Autostazione Tiburtina ke Salernobus 538 / ...
5 j 46 min€23–35Kereta api, barisan 5120 bas
- Naiki train dari Roma Termini ke Salernotrain 9927 / ...
- Naiki bus dari Salerno ke Minoribus 5120
3 j 19 min€34–55Pandu 262.3 km
- Pandu dari Rom ke Palazzo Confalone, Ravellocar 262.3 km
2 j 52 min€43–61Terbang, bas
- Terbang dari Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO) ke Lapangan Terbang Capodichino (NAP)plane FCO - NAP
- Naiki bus dari Napoli - Capodichino Aeroporto ke Minori Via Alfonso Gattobus
5 j 31 min€79–185
penerbangan Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO) ke Lapangan Terbang Capodichino (NAP)
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Rom ke Palazzo Confalone, Ravello adalah bas yang berharga €23 - €35 dan mengambil masa 5j 46m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Rom ke Palazzo Confalone, Ravello adalah pandu yang berharga €40 - €65 dan mengambil masa 2j 52m.
Tidak, tiada bas terus dari Rom ke Palazzo Confalone, Ravello. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Roma, Autostazione Tiburtina dan tiba di Minori melalui Salerno. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5j 46m.
Jarak antara Rom dan Palazzo Confalone, Ravello adalah 301 km. Jarak jalan raya ialah 262.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rom ke Palazzo Confalone, Ravello tanpa kereta adalah dengan kereta api dan teksi yang memerlukan 2j 55m dan berharga €95 - €160.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 55m untuk bertolak dari Rom ke Palazzo Confalone, Ravello, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Rom Palazzo Confalone, Ravello ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Roma, Autostazione Tiburtina.
Perkhidmatan Rom Palazzo Confalone, Ravello ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Salerno.
Ya, jarak pemanduan antara Rom ke Palazzo Confalone, Ravello adalah 262 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 52m untuk memandu dari Rom ke Palazzo Confalone, Ravello.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rom, Itali dan Palazzo Confalone, Ravello, Itali?
- Tapak web
- ita-airways.com
Penerbangan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino ke Lapangan Terbang Capodichino
- Tempoh Purata
- 56 min
- Masa
- Setiap hari
- Anggaran harga
- €65–140
- Telefon
- +39 06 5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Roma Termini ke Napoli Afragola
- Tempoh Purata
- 53 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €29–50
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
Kereta api dari Napoli Afragola ke Salerno
- Tempoh Purata
- 1 j 7 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €9–16
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- +39 080 579 0211
- E-mel
- info@sitasudtrasporti.it
- Tapak web
- sitasudtrasporti.it
Bas dari Salerno ke Minori
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- sitasudtrasporti.it
- Tempoh Purata
- 30 min
- Anggaran harga
- €65–85
Adesso Taxi Salerno
- Telefon
- +39 338 766 4613
- Tapak web
- adessotaxi.it
Radio Taxi Salerno
- Telefon
- +39 377 089 7575
- Tapak web
- radiotaxisalerno.it
Tassisti Salernitani A R.L.
- Telefon
- +39 089 757 575
TAXI CAPACCIO PAESTUM
- Telefon
- +39 392 444 9020
- Tapak web
- taxicapacciopaestum.it
Taxi Salerno
- Tapak web
- taxisalerno.it










