Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Rom ke Kolbe Hotel Rome dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Rom ke Kolbe Hotel Rome dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Rom ke Kolbe Hotel Rome adalah barisan 170 bas yang berharga €1 - €7 dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Rom ke Kolbe Hotel Rome adalah teksi yang berharga €15 - €19 dan mengambil masa 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Petroselli. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 14 min.
Jarak antara Rom dan Kolbe Hotel Rome adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rom ke Kolbe Hotel Rome tanpa kereta adalah dengan barisan 170 bas yang memerlukan 19 min dan berharga €1 - €7.
barisan 170 bas dari Termini ke Petroselli mengambil masa 14 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Rom Kolbe Hotel Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Rom Kolbe Hotel Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Petroselli.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rom, Itali dan Kolbe Hotel Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Termini ke Petroselli
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- €15–19
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu


