Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Rom ke Hotel Pulitzer, Rome dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Termini ke MarconiMeb / ...
16 min€2Bas
- Naiki bas dari Cavour/Quattro Cantoni ke Marconi/GibilmannanMB
23 min€2–7Teksi
- Naiki teksi dari Rom ke Hotel Pulitzer, Rome7.2 km
9 min€22–27Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Rom ke Hotel Pulitzer, Rome7.1 km
1 j 25 min
Rom ke Hotel Pulitzer, Rome dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Rom ke Hotel Pulitzer, Rome adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 16 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Rom ke Hotel Pulitzer, Rome adalah teksi yang berharga €22 - €27 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Cavour/Quattro Cantoni dan tiba di Marconi/Gibilmanna. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Marconi. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 14 min.
Jarak antara Rom dan Hotel Pulitzer, Rome adalah 7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rom ke Hotel Pulitzer, Rome tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 16 min dan berharga €2.
kereta api bawah tanah dari Termini ke Marconi mengambil masa 14 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Rom Hotel Pulitzer, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Cavour/Quattro Cantoni.
Perkhidmatan Rom Hotel Pulitzer, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Rom Hotel Pulitzer, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Marconi/Gibilmanna.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rom, Itali dan Hotel Pulitzer, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Termini ke Marconi
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Cavour/Quattro Cantoni ke Marconi/Gibilmanna
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- €22–27
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Rom Hotel Pulitzer, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Marconi.



