Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Rom ke Carry-le-Rouet dengan kapal terbang, kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Terbang ke Lapangan Terbang Marseille/Provence, kereta api
Terbaik- Terbang dari Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO) ke Lapangan Terbang Marseille/Provence (MRS)plane FCO - MRS
- Naiki train dari Marseille St Charles ke Carry Le Rouettrain
5 j 28 min€55–211Kereta api melalui Lyon
- Naiki train dari Roma Termini ke Milano Centraletrain
- Naiki train dari Milano Centrale ke Lyon Part Dieutrain Fr
- Naiki train dari Lyon Part Dieu ke Marseille St Charlestrain Tgv
11 j 53 min€179–316Bas
- Naiki bus dari Roma, Autostazione Tiburtina ke Marseille, Gare de Marseille-Saint-Charlesbus N523
13 j 45 min€79–121Pandu 901.1 km
- Pandu dari Rom ke Carry-le-Rouetcar 901.1 km
8 j 53 min€145–210Terbang ke Nice, kereta api
- Terbang dari Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO) ke Nice (NCE)plane FCO - NCE
- Naiki train dari Antibes ke Marseille St Charlestrain
8 j 18 min€76–264Kereta api
- Naiki train dari Roma Termini ke Ventimigliatrain Ic
- Naiki train dari Nice Ville ke Marseille St Charlestrain Tgv
13 j 3 min€121–224
Rom ke Carry-le-Rouet dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Rom ke Carry-le-Rouet adalah bas yang berharga €75 - €130 dan mengambil masa 13j 45m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Rom ke Carry-le-Rouet adalah terbang dan kereta api yang berharga €55 - €220 dan mengambil masa 5j 28m.
Tidak, tiada bas terus dari Rom ke Carry-le-Rouet. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Roma, Autostazione Tiburtina dan tiba di Marseille, Gare de Marseille-Saint-Charles melalui . Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 13j 45m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Rom ke Carry-le-Rouet. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Roma Termini dan tiba di Carry Le Rouet melalui Milano Centrale, Lyon Part Dieu dan Marseille St Charles. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 11j 53m.
Jarak antara Rom dan Carry-le-Rouet adalah 685 km. Jarak jalan raya ialah 901.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rom ke Carry-le-Rouet tanpa kereta adalah dengan kereta api melalui Lyon yang memerlukan 11j 53m dan berharga €170 - €320.
Ia mengambil masa lebih kurang 5j 28m untuk bertolak dari Rom ke Carry-le-Rouet, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Rom Carry-le-Rouet ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Roma, Autostazione Tiburtina.
Perkhidmatan Rom Carry-le-Rouet ke kereta api, dikendalikan oleh ItaloTreno, berlepas dari stesen Roma Termini.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rom ke Carry-le-Rouet adalah dengan kereta api melalui Lyon yang mengambil masa 11j 53m dan berharga €170 - €320. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €75 - €130 dan mengambil masa 13j 45m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rom, Itali dan Carry-le-Rouet, Perancis?
- Tapak web
- ryanair.com
Penerbangan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino ke Lapangan Terbang Marseille/Provence
- Tempoh Purata
- 1 j 30 min
- Masa
- Setiap hari
- Anggaran harga
- €40–180
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- https://track.effiliation.com/servlet/effi.redir?id_compteur=23007591&url=https%3A%2F%2Fwww.sncf-connect.com%2Fde-de%2F
Kereta api dari Marseille St Charles ke Carry Le Rouet
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €4–8
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
Kereta api dari Lyon Part Dieu ke Marseille St Charles
- Tempoh Purata
- 3 j 48 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €55–100
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- FlixBus
Bas dari Roma, Autostazione Tiburtina ke Marseille, Gare de Marseille-Saint-Charles
- Tempoh Purata
- 12 j 50 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €75–120
- Jadual di
- FlixBus
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Rom Carry-le-Rouet ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Marseille, Gare de Marseille-Saint-Charles.
Perkhidmatan Rom Carry-le-Rouet ke kereta api, dikendalikan oleh ItaloTreno, tiba di stesen Milano Centrale.
Ya, jarak pemanduan antara Rom ke Carry-le-Rouet adalah 901 km. Ia mengambil masa lebih kurang 8j 53m untuk memandu dari Rom ke Carry-le-Rouet.
Tempah tiket Rom Carry-le-Rouet ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.
Tempah tiket Rom Carry-le-Rouet ke bas anda dalam talian dengan Omio.









