Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Rom ke Albani Hotel Roma, Rome dengan bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 38 bas
Terbaik- Naiki bas dari Termini ke Fiume38 / ...
13 min€2–7Barisan 92 bas
- Naiki bas dari Termini ke Po/Simeto92 / ...
14 min€2–7Barisan 3 trem
- Naiki trem dari Manzoni ke Buenos Aires3
34 min€2Teksi
- Naiki teksi dari Rom ke Albani Hotel Roma, Rome2.5 km
3 min€14–17Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Rom ke Albani Hotel Roma, Rome1.9 km
22 min
Rom ke Albani Hotel Roma, Rome dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Rom ke Albani Hotel Roma, Rome adalah barisan 3 trem yang berharga €2 dan mengambil masa 34 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Rom ke Albani Hotel Roma, Rome adalah teksi yang berharga €14 - €17 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Fiume. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Manzoni dan tiba di Buenos Aires. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Jarak antara Rom dan Albani Hotel Roma, Rome adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rom ke Albani Hotel Roma, Rome tanpa kereta adalah dengan barisan 38 bas yang memerlukan 13 min dan berharga €1 - €7.
barisan 38 bas dari Termini ke Fiume mengambil masa 6 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Rom Albani Hotel Roma, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Rom Albani Hotel Roma, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Manzoni.
Perkhidmatan Rom Albani Hotel Roma, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Fiume.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rom, Itali dan Albani Hotel Roma, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Trem dari Manzoni ke Buenos Aires
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Termini ke Fiume
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Termini ke Po/Simeto
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- €14–17
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Rom Albani Hotel Roma, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Buenos Aires.


