Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Rolandseck ke Linz am Rhein dengan kereta api, bas, feri, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Bad Honnef Bf ke Linztrain Re8 / ...
10 min€6–9Pandu 35 km
Paling murah- Pandu dari Rolandseck ke Linz am Rheincar 35 km
34 min€5–8Barisan 565 bas
- Naiki bas dari Bad Honnef Berck-sur-Mer-Str. ke Linzbus 565
29 minFeri
- Naiki feri dari Bad Honnef(Rhein) KD ke Linz(Rhein) KDferry Sch / ...
1 jTeksi
- Naiki teksi dari Rolandseck ke Linz am Rheintaxi 35 km
34 min€70–90Kereta api, barisan 852 bas
- Naiki kereta api dari Remagen Rolandseck Bf ke Remagen Bftrain Rb26
- Naiki bas dari Remagen Bf ke Remagen Kripp Rheinfährebus 852 / ...
46 min
Rolandseck ke Linz am Rhein dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Rolandseck ke Linz am Rhein adalah pandu yang berharga €4 - €8 dan mengambil masa 34 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Rolandseck ke Linz am Rhein adalah kereta api yang berharga €6 - €9 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bad Honnef Berck-sur-Mer-Str. dan tiba di Linz. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Ya, terdapat perkhidmatan feri terus yang berlepas dari Bad Honnef(Rhein) KD dan tiba di Linz(Rhein) KD. Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi Selasa, Rabu, Khamis, Jumaat, Hari Sabtu dan Ahad. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Bad Honnef Bf dan tiba di Linz. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Rolandseck dan Linz am Rhein adalah 10 km. Jarak jalan raya ialah 35 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rolandseck ke Linz am Rhein tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 10 min dan berharga €6 - €9.
kereta api dari Bad Honnef Bf ke Linz mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Rolandseck Linz am Rhein ke bas, dikendalikan oleh RSVG, berlepas dari stesen Bad Honnef Berck-sur-Mer-Str..
Perkhidmatan Rolandseck Linz am Rhein ke kereta api, dikendalikan oleh Deutsche Bahn Regio (DB Regional), berlepas dari stesen Bad Honnef Bf.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rolandseck, Jerman dan Linz am Rhein, Jerman?
- Telefon
- +49 30 2970
- Tapak web
- bahn.de
Kereta api dari Bad Honnef Bf ke Linz
- Telefon
- +49-261-98887070
- E-mel
- service@trans-regio.de
- Tapak web
- mittelrheinbahn.de
Kereta api dari Remagen Rolandseck Bf ke Remagen Bf
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- mittelrheinbahn.de
- Telefon
- +49 89 55164-0
- E-mel
- auskunft@rvo-bus.de
- Tapak web
- dbregiobus-bayern.de
Kereta api dari Remagen Rolandseck Bf ke Remagen Bf
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- seminggu sekali
- Jadual di
- https://www.dbregiobus-bayern.de/
- Telefon
- 02241 / 499-0
- Tapak web
- rsvg.de
Bas dari Bad Honnef Berck-sur-Mer-Str. ke Linz
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- rsvg.de
- Telefon
- 0261 2963 5869
- Tapak web
- dbregiobus-mitte.de
Bas dari Remagen Bf ke Remagen Kripp Rheinfähre
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Jadual di
- dbregiobus-mitte.de
- Telefon
- +49 221 2088318
- E-mel
- info@k-d.com
- Tapak web
- k-d.com
Feri dari Bad Honnef(Rhein) KD ke Linz(Rhein) KD
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- sekali sehari
- Jadual di
- k-d.com
- Tempoh Purata
- 34 min
- Anggaran harga
- €70–90
Taxi Gross
- Telefon
- +49 2641/912191
- Tapak web
- taxi-gross.de
Are-taxi GmbH
- Telefon
- +49 2641/2333
- Tapak web
- are-taxi.de
Lagi Soalan dan Jawapan
Cara terbaik untuk bertolak dari Rolandseck ke Linz am Rhein adalah dengan kereta api yang mengambil masa 10 min dan berharga €6 - €9. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 565 bas, yang berharga dan mengambil masa 29 min.
Perkhidmatan Rolandseck Linz am Rhein ke bas, dikendalikan oleh RSVG, tiba di stesen Linz.
Perkhidmatan Rolandseck Linz am Rhein ke kereta api, dikendalikan oleh Deutsche Bahn Regio (DB Regional), tiba di stesen Linz.
Ya, jarak pemanduan antara Rolandseck ke Linz am Rhein adalah 35 km. Ia mengambil masa lebih kurang 34 min untuk memandu dari Rolandseck ke Linz am Rhein.









