Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Rodez ke Font-Romeu-Odeillo-Via dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Rodez ke Toulouse Matabiautrain Ter
- Naiki kereta api dari Toulouse Matabiau ke Latour De Carol Enveitgtrain Ter
7 j 48 min€52–118Pandu 295.3 km
Paling murah- Pandu dari Rodez ke Font-Romeu-Odeillo-Viacar 295.3 km
4 j 29 min€46–66Bas
- Naiki bas dari Rodez ke Toulouse - Matabiau Bus Stationbus BlaBlaCar Bus
- Naiki bas dari Toulouse Matabiau ke Latour De Carol Enveitgbus Autocar
9 j 15 min€87–131
Rodez ke Font-Romeu-Odeillo-Via dengan kereta api dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Rodez ke Font-Romeu-Odeillo-Via adalah pandu yang berharga €45 - €70 dan mengambil masa 4j 29m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Rodez ke Font-Romeu-Odeillo-Via adalah pandu yang berharga €45 - €70 dan mengambil masa 4j 29m.
Tidak, tiada bas terus dari Rodez ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Rodez dan tiba di FONT-ROMEU-ODEILLO-VIA - Place Dr Capelle melalui Toulouse Matabiau dan ENVEITG - Gare SNCF. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 9j 15m.
Jarak antara Rodez dan Font-Romeu-Odeillo-Via adalah 353 km. Jarak jalan raya ialah 295.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rodez ke Font-Romeu-Odeillo-Via tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 7j 48m dan berharga €50 - €120.
Ia mengambil masa lebih kurang 7j 48m untuk bertolak dari Rodez ke Font-Romeu-Odeillo-Via, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Rodez Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, berlepas dari stesen Rodez.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rodez ke Font-Romeu-Odeillo-Via adalah dengan kereta api yang mengambil masa 7j 48m dan berharga €50 - €120. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €85 - €140 dan mengambil masa 9j 15m.
Perkhidmatan Rodez Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, tiba di stesen Toulouse - Matabiau Bus Station.
Ya, jarak pemanduan antara Rodez ke Font-Romeu-Odeillo-Via adalah 295 km. Ia mengambil masa lebih kurang 4j 29m untuk memandu dari Rodez ke Font-Romeu-Odeillo-Via.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rodez, Perancis dan Font-Romeu-Odeillo-Via, Perancis?
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Rodez ke Toulouse Matabiau
- Tempoh Purata
- 2 j 11 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €24–60
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
Kereta api dari Toulouse Matabiau ke Latour De Carol Enveitg
- Tempoh Purata
- 2 j 40 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- €25–60
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- Telefon
- +3-389-268-0068
- Tapak web
- blablacar.co.uk
Bas dari Rodez ke Toulouse - Matabiau Bus Station
- Tempoh Purata
- 2 j 15 min
- Kekerapan
- 4 kali seminggu
- Anggaran harga
- €10–19
- Jadual di
- blablacar.co.uk
- Tempah di
- blablacar.co.uk
- Telefon
- 3635
- Tapak web
- sncf-connect.com
Bas dari Toulouse Matabiau ke Latour De Carol Enveitg
- Tempoh Purata
- 4 j 3 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €75–110
- Jadual di
- sncf-connect.com















