Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Rockingham ke Public Transport Centre dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Rockingham Stn Platform 1 ke Perth Underground Stn Platform 1Mandurah Line
43 min$8–12Barisan 549 bas, barisan 115 bas
- Naiki bas dari Dixon Rd Before Ambrose St ke Rockingham Rd After Hamilton Rd549
- Naiki bas dari Carrington St Before Forrest Rd ke Elizabeth Quay Bus Stn Stand C3115 / ...
2 j 17 min$10–16Pandu 49.3 km
- Pandu dari Rockingham ke Public Transport Centre49.3 km
40 min$10–14Teksi
- Naiki teksi dari Rockingham ke Public Transport Centre49.3 km
40 min$95–120
Rockingham ke Public Transport Centre dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Rockingham ke Public Transport Centre adalah kereta api yang berharga $8 - $13 dan mengambil masa 43 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Rockingham ke Public Transport Centre adalah pandu yang berharga $9 - $14 dan mengambil masa 40 min.
Tidak, tiada bas terus dari Rockingham ke Public Transport Centre. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Dixon Rd Before Ambrose St dan tiba di Lord St After Marlborough St melalui Carrington St Before Forrest Rd dan Elizabeth Quay Bus Stn Stand A4. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 17m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Rockingham ke Public Transport Centre. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Rockingham Stn Platform 1 dan tiba di East Perth Stn Platform 2 melalui Perth Stn Platform 8. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 43 min.
Jarak antara Rockingham dan Public Transport Centre adalah 46 km. Jarak jalan raya ialah 49.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rockingham ke Public Transport Centre tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 43 min dan berharga $8 - $13.
Ia mengambil masa lebih kurang 43 min untuk bertolak dari Rockingham ke Public Transport Centre, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Rockingham Public Transport Centre ke bas, dikendalikan oleh Transperth, berlepas dari stesen Dixon Rd Before Ambrose St.
Perkhidmatan Rockingham Public Transport Centre ke kereta api, dikendalikan oleh Transperth, berlepas dari stesen Rockingham Stn Platform 1.
Cara terbaik untuk bertolak dari Rockingham ke Public Transport Centre adalah dengan kereta api yang mengambil masa 43 min dan berharga $8 - $13. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 549 bas dan barisan 115 bas, yang berharga $10 - $16 dan mengambil masa 2j 17m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rockingham, WA, Australia dan Public Transport Centre, WA, Australia?
- Telefon
- 13 62 13
- Tapak web
- transperth.wa.gov.au
Kereta api dari Rockingham Stn Platform 1 ke Perth Underground Stn Platform 1
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $5–8
- Jadual di
- transperth.wa.gov.au
- Telefon
- 13 62 13
- Tapak web
- transperth.wa.gov.au
Bas dari Dixon Rd Before Ambrose St ke Rockingham Rd After Hamilton Rd
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $4–6
- Jadual di
- transperth.wa.gov.au
Bas dari Carrington St Before Forrest Rd ke Elizabeth Quay Bus Stn Stand C3
- Tempoh Purata
- 56 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $4–6
- Jadual di
- transperth.wa.gov.au
- Tempoh Purata
- 40 min
- Anggaran harga
- $95–120
Kwinana & Rockingham Taxi
- Telefon
- +61 421859 000
- Tapak web
- kwinanaandrockinghamtaxi.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Rockingham Public Transport Centre ke bas, dikendalikan oleh Transperth, tiba di stesen Rockingham Rd After Hamilton Rd.
Perkhidmatan Rockingham Public Transport Centre ke kereta api, dikendalikan oleh Transperth, tiba di stesen Perth Underground Stn Platform 1.
Ya, jarak pemanduan antara Rockingham ke Public Transport Centre adalah 49 km. Ia mengambil masa lebih kurang 40 min untuk memandu dari Rockingham ke Public Transport Centre.




