Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Robinsons Galleria ke Partas Terminal Cubao dengan bas, kereta api, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari MMDA EDSA-Robinsons Ortigas Bus Terminal Northbound, Epifanio de los Santos Av, Mandaluyong City, Ma ke Aurora Blvd / Epifanio de los Santos Avenue Intersection, Quezon City, ManilaGrotto - Baclaran via Commonwealth Ave, Ayala / ...
27 min₱41–62Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari MRT-3 Ortigas Station, Epifanio de los Santos Av, Mandaluyong City, Manila ke MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila
30 min₱15–17Teksi
- Naiki teksi dari Robinsons Galleria ke Partas Terminal Cubao4.4 km
5 min₱110–140Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Robinsons Galleria ke Partas Terminal Cubao4 km
48 minBas melalui Partas Terminal Cubao
- Naiki bas dari MMDA EDSA-Robinsons Ortigas Bus Terminal Northbound, Epifanio de los Santos Av, Mandaluyong City, Ma ke Aurora Blvd / Epifanio de los Santos Avenue Intersection, Quezon City, ManilaGrotto - Baclaran via Commonwealth Ave, Ayala / ...
28 min₱28–45
Robinsons Galleria ke Partas Terminal Cubao dengan jalan kaki dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Robinsons Galleria ke Partas Terminal Cubao adalah kereta api yang berharga ₱15 - ₱17 dan mengambil masa 30 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Robinsons Galleria ke Partas Terminal Cubao adalah teksi yang berharga ₱110 - ₱140 dan mengambil masa 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari MMDA EDSA-Robinsons Ortigas Bus Terminal Northbound, Epifanio de los Santos Av, Mandaluyong City, Ma dan tiba di Aurora Blvd / Epifanio de los Santos Avenue Intersection, Quezon City, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari MRT-3 Ortigas Station, Epifanio de los Santos Av, Mandaluyong City, Manila dan tiba di MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Jarak antara Robinsons Galleria dan Partas Terminal Cubao adalah 26 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Robinsons Galleria ke Partas Terminal Cubao tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 27 min dan berharga ₱40 - ₱65.
Ia mengambil masa lebih kurang 27 min untuk bertolak dari Robinsons Galleria ke Partas Terminal Cubao, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Robinsons Galleria Partas Terminal Cubao ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen MMDA EDSA-Robinsons Ortigas Bus Terminal Northbound, Epifanio de los Santos Av, Mandaluyong City, Ma.
Perkhidmatan Robinsons Galleria Partas Terminal Cubao ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Rail, berlepas dari stesen MRT-3 Ortigas Station, Epifanio de los Santos Av, Mandaluyong City, Manila.
Cara terbaik untuk bertolak dari Robinsons Galleria ke Partas Terminal Cubao adalah dengan bas yang mengambil masa 27 min dan berharga ₱40 - ₱65. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga ₱15 - ₱17 dan mengambil masa 30 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Robinsons Galleria, Filipina dan Partas Terminal Cubao, Filipina?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 8929-5347 local 2810
- E-mel
- feedback@dotcmrt3.gov.ph
- Tapak web
- facebook.com
Kereta api dari MRT-3 Ortigas Station, Epifanio de los Santos Av, Mandaluyong City, Manila ke MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱15–17
- Jadual di
- dotrmrt3.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari MMDA EDSA-Robinsons Ortigas Bus Terminal Northbound, Epifanio de los Santos Av, Mandaluyong City, Ma ke Aurora Blvd / Epifanio de los Santos Avenue Intersection, Quezon City, Manila
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱28–45
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- ₱110–140
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Robinsons Galleria Partas Terminal Cubao ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Aurora Blvd / Epifanio de los Santos Avenue Intersection, Quezon City, Manila.
Perkhidmatan Robinsons Galleria Partas Terminal Cubao ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Rail, tiba di stesen MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila.




