Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Reservoir ke Cooper St/Keilor Rd dengan bas, kereta api, trem, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 903 bas
Terbaik- Naiki bas dari Nicholson St/Bell St ke Holyrood Ave/Bulla Rdbus 903
31 min$6Pandu 12.8 km
Paling murah- Pandu dari Reservoir ke Cooper St/Keilor Rdcar 12.8 km
15 min$3–4Kereta api, barisan 59 trem
- Naiki kereta api dari Merlynston Station ke Flemington Bridge Stationtrain Upfield
- Naiki trem dari Flemington Bridge Station/Flemington Rd #22 ke Cooper St/Keilor Rd #50tram 59
42 min$12Teksi
- Naiki teksi dari Reservoir ke Cooper St/Keilor Rdtaxi 12.8 km
15 min$35–45Barisan 903 bas melalui Preston Station/Murray Rd
- Naiki bas dari Preston Station/Murray Rd ke Holyrood Ave/Bulla Rdbus 903
39 min$6
Reservoir ke Cooper St/Keilor Rd dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Reservoir ke Cooper St/Keilor Rd adalah pandu yang berharga $2 - $4 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Reservoir ke Cooper St/Keilor Rd adalah teksi yang berharga $35 - $45 dan mengambil masa 15 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Nicholson St/Bell St dan tiba di Holyrood Ave/Bulla Rd. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 19 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Reservoir ke Cooper St/Keilor Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Merlynston Station dan tiba di Cooper St/Keilor Rd #50 melalui Flemington Bridge Station/Flemington Rd #22. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 42 min.
Jarak antara Reservoir dan Cooper St/Keilor Rd adalah 9 km. Jarak jalan raya ialah 12.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Reservoir ke Cooper St/Keilor Rd tanpa kereta adalah dengan barisan 903 bas yang memerlukan 31 min dan berharga $6.
barisan 903 bas dari Nicholson St/Bell St ke Holyrood Ave/Bulla Rd mengambil masa 19 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Reservoir Cooper St/Keilor Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari stesen Nicholson St/Bell St.
Perkhidmatan Reservoir Cooper St/Keilor Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, berlepas dari stesen Merlynston Station.
Perkhidmatan Reservoir Cooper St/Keilor Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di stesen Holyrood Ave/Bulla Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Reservoir, VIC, Australia dan Cooper St/Keilor Rd, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.feedback@metrotrains.com.au
- Tapak web
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Merlynston Station ke Flemington Bridge Station
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- yarratrams.com.au
Trem dari Flemington Bridge Station/Flemington Rd #22 ke Cooper St/Keilor Rd #50
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- yarratrams.com.au
- Daily
- $11
- 2 hour ticket
- $6
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- transport.vic.gov.au
Bas dari Nicholson St/Bell St ke Holyrood Ave/Bulla Rd
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Daily
- $12
- 2 hour ticket
- $6
Bas dari Preston Station/Murray Rd ke Holyrood Ave/Bulla Rd
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Daily
- $12
- 2 hour ticket
- $6
- Tempoh Purata
- 15 min
- Anggaran harga
- $35–45
Silver Top Taxi
- Telefon
- 13 10 08
- Tapak web
- silvertop.com.au
Silver Service Taxi Melbourne Airport
- Telefon
- +61 412 456 588
- Tapak web
- silver-taximelbourne.com.au
Melbourne Silver Premium Cabs
- Telefon
- +61 422 502 251
- Tapak web
- melbournesilverpremiumcabs.com.au
Crown Cabs
- Telefon
- 1300 12 13 14
- Tapak web
- crowncabs.com.au
13CABS
- Telefon
- 132227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Reservoir Cooper St/Keilor Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, tiba di stesen Flemington Bridge Station.
Ya, jarak pemanduan antara Reservoir ke Cooper St/Keilor Rd adalah 13 km. Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk memandu dari Reservoir ke Cooper St/Keilor Rd.








