Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Redhill ke Hornbeam Road dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 435 bas
Terbaik- Naiki bas dari Station Road ke Hornbeam Roadbus 435 / ...
21 min$2–3Teksi
- Naiki teksi dari Redhill ke Hornbeam Roadtaxi 2.1 bt
4 min$10–12Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Redhill ke Hornbeam Roadwalk 1.9 bt
36 minBarisan 435 bas melalui Redhill Bus Station
- Naiki bas dari Redhill Bus Station ke Vevers Roadbus 435 / ...
25 min$2–3
Redhill ke Hornbeam Road dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Redhill ke Hornbeam Road adalah barisan 435 bas yang berharga $2 - $3 dan mengambil masa 21 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Redhill ke Hornbeam Road adalah teksi yang berharga $10 - $12 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Station Road dan tiba di Hornbeam Road. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Jarak antara Redhill dan Hornbeam Road adalah 4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Redhill ke Hornbeam Road tanpa kereta adalah dengan barisan 435 bas yang memerlukan 21 min dan berharga $2 - $3.
barisan 435 bas dari Station Road ke Hornbeam Road mengambil masa 17 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Redhill Hornbeam Road ke bas, dikendalikan oleh Metrobus, berlepas dari stesen Station Road.
Perkhidmatan Redhill Hornbeam Road ke bas, dikendalikan oleh Metrobus, tiba di stesen Hornbeam Road.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Redhill, England dan Hornbeam Rd, Reigate, United Kingdom?
- Telefon
- +44 1293 449191
- E-mel
- info@metrobus.co.uk
- Tapak web
- metrobus.co.uk
Bas dari Station Road ke Hornbeam Road
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–3
- Tapak web
- https://www.metrobus.co.uk/
Bas dari Redhill Bus Station ke Vevers Road
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $2–3
- Tapak web
- https://www.metrobus.co.uk/
- Tempoh Purata
- 4 min
- Anggaran harga
- $10–12
Urban Taxis Service
- Telefon
- +44 1737 222 999
- Tapak web
- urbantaxisservices.uk
Shuttl Me
- Telefon
- +44 1737 760076
- Tapak web
- shuttlme.com
Blue Arrow Gatwick
- Telefon
- +44 1737 765676
- Tapak web
- bluearrowgatwick.co.uk






