Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Redcliffe ke Springwood dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 555 bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Kippa-Ring station, platform 1 ke Central station, platform 5train Rpsp / ...
- Naiki bas dari Adelaide Street Stop 46 near George St ke Springwood station, platform 2bus 555
2 j 3 min$3Barisan 680 bas
- Naiki bas dari Anzac Ave at Museum and Historical Society ke Chermside Shopping Centrebus 680
2 j 44 min$3Pandu 53.1 km
- Pandu dari Redcliffe ke Springwoodcar 53.1 km
40 min$10–15Teksi
- Naiki teksi dari Redcliffe ke Springwoodtaxi 53.1 km
40 min$130–160Barisan 690 bas, barisan 310 bas, barisan 573 bas
- Naiki bas dari Anzac Ave at Museum and Historical Society ke Sandgate bus station, stop 2bus 690
- Naiki bas dari Rainbow St at Sandgate station, stop 33 ke Edward Street Stop 142 near Queen Stbus 310
- Naiki bas dari Edward Street Stop 145 ke Springwood station, platform 1bus 573 / ...
2 j 52 min$3
Redcliffe ke Springwood dengan bas, kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Redcliffe ke Springwood adalah kereta api dan barisan 555 bas yang berharga $3 dan mengambil masa 2j 3m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Redcliffe ke Springwood adalah pandu yang berharga $10 - $15 dan mengambil masa 40 min.
Tidak, tiada bas terus dari Redcliffe ke Springwood. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Anzac Ave at Museum and Historical Society dan tiba di Springwood station, platform 2 melalui Chermside Shopping Centre interchange A dan Adelaide Street Stop 46 near George St. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 44m.
Jarak antara Redcliffe dan Springwood adalah 73 km. Jarak jalan raya ialah 53.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Redcliffe ke Springwood tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 555 bas yang memerlukan 2j 3m dan berharga $3.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 3m untuk bertolak dari Redcliffe ke Springwood, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Redcliffe Springwood ke bas, dikendalikan oleh Translink, berlepas dari stesen Anzac Ave at Museum and Historical Society.
Perkhidmatan Redcliffe Springwood ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di stesen Chermside Shopping Centre.
Ya, jarak pemanduan antara Redcliffe ke Springwood adalah 53 km. Ia mengambil masa lebih kurang 40 min untuk memandu dari Redcliffe ke Springwood.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Redcliffe, QLD, Australia dan Springwood, QLD, Australia?
- Telefon
- 13 12 30
- Tapak web
- translink.com.au
Kereta api dari Kippa-Ring station, platform 1 ke Central station, platform 5
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
- Telefon
- 13 12 30
- Tapak web
- translink.com.au
Bas dari Adelaide Street Stop 46 near George St ke Springwood station, platform 2
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Bas dari Anzac Ave at Museum and Historical Society ke Chermside Shopping Centre
- Tempoh Purata
- 1 j 31 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Bas dari Anzac Ave at Museum and Historical Society ke Sandgate bus station, stop 2
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Bas dari Rainbow St at Sandgate station, stop 33 ke Edward Street Stop 142 near Queen St
- Tempoh Purata
- 49 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Bas dari Edward Street Stop 145 ke Springwood station, platform 1
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
- Tempoh Purata
- 40 min
- Anggaran harga
- $130–160
Redcliffe Taxi Service
- Telefon
- +61 7 3860 1867
- Tapak web
- 131008.com


