Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Radisson RED Oslo Økern ke Lapangan Terbang Torp (TRF) dengan bas, kereta api, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Oslo bussterminal ke Sandefjord lufthavn TorpFb25
2 j 55 minPandu 122.1 km
Paling murah- Pandu dari Radisson RED Oslo Økern ke Lapangan Terbang Torp (TRF)122.1 km
1 j 28 minkr 266–384Kereta api
- Naiki kereta api dari Asker stasjon Lensmannslia ke Sandefjord lufthavn TorpRe11
2 j 59 minkr 317–445
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Radisson RED Oslo Økern ke Lapangan Terbang Torp (TRF) adalah pandu yang berharga kr 260 - kr 390 dan mengambil masa 1j 28m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Radisson RED Oslo Økern ke Lapangan Terbang Torp (TRF) adalah pandu yang berharga kr 260 - kr 390 dan mengambil masa 1j 28m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Radisson RED Oslo Økern ke Lapangan Terbang Torp (TRF). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Økern dan tiba di Sandefjord lufthavn Torp melalui Nationaltheatret stasjon dan Asker stasjon Lensmannslia. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 59m.
Jarak antara Radisson RED Oslo Økern dan Lapangan Terbang Torp (TRF) adalah 120 km. Jarak jalan raya ialah 122.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Radisson RED Oslo Økern ke Lapangan Terbang Torp (TRF) tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 2j 55m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 55m untuk bertolak dari Radisson RED Oslo Økern ke Lapangan Terbang Torp (TRF), termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Radisson RED Oslo Økern Lapangan Terbang Torp (TRF) ke kereta api, dikendalikan oleh Norwegian Railways (VY), berlepas dari stesen Asker stasjon Lensmannslia.
Cara terbaik untuk bertolak dari Radisson RED Oslo Økern ke Lapangan Terbang Torp (TRF) adalah dengan bas yang mengambil masa 2j 55m dan berharga . Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga kr 310 - kr 450 dan mengambil masa 2j 59m.
Perkhidmatan Radisson RED Oslo Økern Lapangan Terbang Torp (TRF) ke kereta api, dikendalikan oleh Norwegian Railways (VY), tiba di stesen Sandefjord lufthavn Torp.
Ya, jarak pemanduan antara Radisson RED Oslo Økern ke Lapangan Terbang Torp (TRF) adalah 122 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 28m untuk memandu dari Radisson RED Oslo Økern ke Lapangan Terbang Torp (TRF).
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Radisson RED Oslo Økern, Norway dan Lapangan Terbang Torp (TRF), Norway?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +47 61 05 19 10
- E-mel
- tog@vy.no
- Tapak web
- vy.no
Kereta api dari Asker stasjon Lensmannslia ke Sandefjord lufthavn Torp
- Telefon
- +47 46 84 20 36
- E-mel
- torp@unibuss.no
- Tapak web
- torpekspressen.no
Bas dari Oslo bussterminal ke Sandefjord lufthavn Torp
- Tempoh Purata
- 1 j 40 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Jadual di
- torpekspressen.no






