Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Radicofani ke Ponte A Rigo dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Radicofani - Luchini 14 ke Bisarca-Bivio Bagni San FilippoFt9
- Naiki bas dari Bisarca-Bivio Bagni San Filippo ke Ponte A Rigo57P
1 j 43 minPandu 10.4 km
Paling murah- Pandu dari Radicofani ke Ponte A Rigo10.4 km
20 min€2–3Teksi
- Naiki teksi dari Radicofani ke Ponte A Rigo10.4 km
20 min€21–26
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Radicofani ke Ponte A Rigo adalah pandu yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 20 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Radicofani ke Ponte A Rigo adalah teksi yang berharga €21 - €26 dan mengambil masa 20 min.
Tidak, tiada bas terus dari Radicofani ke Ponte A Rigo. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Radicofani - Luchini 14 dan tiba di Ponte A Rigo melalui Bisarca-Bivio Bagni San Filippo. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 43m.
Jarak antara Radicofani dan Ponte A Rigo adalah 31 km. Jarak jalan raya ialah 10.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Radicofani ke Ponte A Rigo tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 43m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 43m untuk bertolak dari Radicofani ke Ponte A Rigo, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Radicofani Ponte A Rigo ke bas, dikendalikan oleh Autolinee Toscane - Emg Extraurbano Siena, berlepas dari stesen Radicofani - Luchini 14.
Perkhidmatan Radicofani Ponte A Rigo ke bas, dikendalikan oleh Autolinee Toscane - Emg Extraurbano Siena, tiba di stesen Bisarca-Bivio Bagni San Filippo.
Ya, jarak pemanduan antara Radicofani ke Ponte A Rigo adalah 10 km. Ia mengambil masa lebih kurang 20 min untuk memandu dari Radicofani ke Ponte A Rigo.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Radicofani, Itali dan Ponte A Rigo, Itali?
- Telefon
- +39 055 849 0505
- E-mel
- servizioclienti@at-bus.it
- Tapak web
- at-bus.it
Bas dari Radicofani - Luchini 14 ke Bisarca-Bivio Bagni San Filippo
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Jadual di
- at-bus.it
- Telefon
- +39 800 142 424
- E-mel
- info@at-bus.it
- Tapak web
- at-bus.it
Bas dari Bisarca-Bivio Bagni San Filippo ke Ponte A Rigo
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- 5 kali seminggu
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- at-bus.it
- Tempoh Purata
- 20 min
- Anggaran harga
- €21–26
Benigni Umberto
- Telefon
- +39 0578 30427
Autotrasporti F.Lli Mencattelli
- Telefon
- +39 335 537 7820
- Tapak web
- mencattelli.it
