Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Raceview ke Springfield dengan bas, teksi, kereta, atau kereta api
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 501 bas
Terbaik- Naiki bas dari Blackstone Rd at Coolibah Street ke Augusta Pkwy at Forester Avenuebus 501
22 min$1Teksi
- Naiki teksi dari Raceview ke Springfieldtaxi 19.3 km
19 min$45–60Pandu 19.3 km
- Pandu dari Raceview ke Springfieldcar 19.3 km
19 min$4–6Barisan 503 bas, kereta api, barisan 527 bas
- Naiki bas dari Raceview St at Hayes Street ke Ipswich station, stop Abus 503
- Naiki kereta api dari Ipswich station, platform 1 ke Goodna station, platform 1train
- Naiki bas dari Goodna station, stop A ke Bridgewater Rd near Springfield Pkwybus 527
1 j 27 min$3
Raceview ke Springfield dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Raceview ke Springfield adalah barisan 501 bas yang berharga $1 dan mengambil masa 22 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Raceview ke Springfield adalah teksi yang berharga $45 - $60 dan mengambil masa 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Blackstone Rd at Coolibah Street dan tiba di Augusta Pkwy at Forester Avenue. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Jarak antara Raceview dan Springfield adalah 12 km. Jarak jalan raya ialah 19.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Raceview ke Springfield tanpa kereta adalah dengan barisan 501 bas yang memerlukan 22 min dan berharga $1.
barisan 501 bas dari Blackstone Rd at Coolibah Street ke Augusta Pkwy at Forester Avenue mengambil masa 22 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Raceview Springfield ke bas, dikendalikan oleh Translink, berlepas dari stesen Blackstone Rd at Coolibah Street.
Perkhidmatan Raceview Springfield ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di stesen Augusta Pkwy at Forester Avenue.
Ya, jarak pemanduan antara Raceview ke Springfield adalah 19 km. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Raceview ke Springfield.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Raceview, QLD, Australia dan Springfield, QLD, Australia?
- Telefon
- 13 12 30
- Tapak web
- translink.com.au
Kereta api dari Ipswich station, platform 1 ke Goodna station, platform 1
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
- Telefon
- 13 12 30
- Tapak web
- translink.com.au
Bas dari Blackstone Rd at Coolibah Street ke Augusta Pkwy at Forester Avenue
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Bas dari Raceview St at Hayes Street ke Ipswich station, stop A
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Bas dari Goodna station, stop A ke Bridgewater Rd near Springfield Pkwy
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au


