Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Queensboro Bridge ke Port Authority Bus Terminal dengan kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Roosevelt Island ke 42 St-Bryant ParkF / ...
20 min$3Kereta api bawah tanah melalui W 4 St-Wash Sq
- Naiki kereta api bawah tanah dari Roosevelt Island ke W 4 St-Wash SqF / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari W 4 St-Wash Sq ke 42 St-Port Authority Bus TerminalC / ...
28 min$3Teksi
- Naiki teksi dari Queensboro Bridge ke Port Authority Bus Terminal5.6 bt
13 min$26–32Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Queensboro Bridge ke Port Authority Bus Terminal3.3 bt
56 minKereta api bawah tanah melalui 47-50 Sts-Rockefeller Ctr
- Naiki kereta api bawah tanah dari Roosevelt Island ke 47-50 Sts-Rockefeller CtrF / ...
25 min$3
Queensboro Bridge ke Port Authority Bus Terminal dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Queensboro Bridge ke Port Authority Bus Terminal adalah kereta api bawah tanah yang berharga $3 dan mengambil masa 20 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Queensboro Bridge ke Port Authority Bus Terminal adalah teksi yang berharga $26 - $32 dan mengambil masa 13 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Roosevelt Island dan tiba di 42 St-Bryant Park. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara Queensboro Bridge dan Port Authority Bus Terminal adalah 3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Queensboro Bridge ke Port Authority Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 20 min dan berharga $3.
kereta api bawah tanah dari Roosevelt Island ke 42 St-Bryant Park mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Queensboro Bridge Port Authority Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, berlepas dari stesen Roosevelt Island.
Perkhidmatan Queensboro Bridge Port Authority Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, tiba di stesen 42 St-Bryant Park.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Queensboro Bridge, NY, Amerika Syarikat dan Port Authority Bus Terminal, NY, Amerika Syarikat?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 877-690-5116
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari Roosevelt Island ke 42 St-Bryant Park
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
Kereta api bawah tanah dari Roosevelt Island ke W 4 St-Wash Sq
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
Kereta api bawah tanah dari W 4 St-Wash Sq ke 42 St-Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $0
Kereta api bawah tanah dari Roosevelt Island ke 47-50 Sts-Rockefeller Ctr
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- $26–32
Yellow Cab
- Telefon
- +1 866-983-4195
- Tapak web
- yellowcabnyctaxi.com






