Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Queen Elizabeth II Centre ke Heathrow Terminal 5 dengan kereta api bawah tanah, bas, kereta, teksi, atau kereta api
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Piccadilly Circus station ke Heathrow Terminal 5 stationPiccadilly
1 j 10 min£3–6Bas
Paling murah- Naiki bas dari Trafalgar Square ke Heathrow Terminal 5N9
1 j 42 min£2Bas melalui Victoria Coach Station
- Naiki bas dari Green Line Coach Station ke Heathrow Terminal 5Uk061
1 j 32 min£6–12Pandu 19.2 bt
- Pandu dari Queen Elizabeth II Centre ke Heathrow Terminal 519.2 bt
33 min£5–7Teksi
- Naiki teksi dari Queen Elizabeth II Centre ke Heathrow Terminal 519.2 bt
33 min£80–100Kereta api
- Naiki kereta api dari Bond Street Station ke Heathrow Terminal 5Elizabeth
1 j 11 min£18–23
Queen Elizabeth II Centre ke Heathrow Terminal 5 dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Queen Elizabeth II Centre ke Heathrow Terminal 5 adalah bas yang berharga £2 dan mengambil masa 1j 42m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Queen Elizabeth II Centre ke Heathrow Terminal 5 adalah pandu yang berharga £4 - £7 dan mengambil masa 33 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Trafalgar Square dan tiba di Heathrow Terminal 5. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 26m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Piccadilly Circus station dan tiba di Heathrow Terminal 5 station. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 55 min.
Jarak antara Queen Elizabeth II Centre dan Heathrow Terminal 5 adalah 18 batu. Jarak jalan raya ialah 19.3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Queen Elizabeth II Centre ke Heathrow Terminal 5 tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 10m dan berharga £3 - £6.
kereta api bawah tanah dari Piccadilly Circus station ke Heathrow Terminal 5 station mengambil masa 55 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Queen Elizabeth II Centre Heathrow Terminal 5 ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Green Line Coach Station.
Perkhidmatan Queen Elizabeth II Centre Heathrow Terminal 5 ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen Piccadilly Circus station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Queen Elizabeth II Centre ke Heathrow Terminal 5 adalah dengan bas melalui Victoria Coach Station yang mengambil masa 1j 32m dan berharga £5 - £13. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga £18 - £23 dan mengambil masa 1j 11m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Queen Elizabeth II Centre, England dan Heathrow Terminal 5, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Piccadilly Circus station ke Heathrow Terminal 5 station
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £3–6
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £3–4
- Peak
- £4–6
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Bond Street Station ke Heathrow Terminal 5
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £16–20
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Green Line Coach Station ke Heathrow Terminal 5
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £4–7
- Jadual di
- flixbus.fr
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari Trafalgar Square ke Heathrow Terminal 5
- Tempoh Purata
- 1 j 26 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
- Tempoh Purata
- 33 min
- Anggaran harga
- £80–100
Lambeth Cabs
- Telefon
- +44 20 3051 8618
- Tapak web
- lambethcabs.co.uk
Gipsy Hill Cabs Airport Transfers
- Telefon
- +44 20 8659 9999
- Tapak web
- gipsyhillminicabs.co.uk
YDriv Limited
- Telefon
- +44 20 3925 5951
- Tapak web
- ydriv.com
Sydenham Cars
- Telefon
- +44 20 3925 5951
- Tapak web
- sydenhamcars.co.uk
Palmers Green Taxis Cabs
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- palmersgreentaxiscabs.co.uk
One-Number Taxi
- Telefon
- +44 871 871 8710
- Tapak web
- the-london-taxi.com
London Taxis Cabs
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- londontaxiscabs.com
Licenced London Taxi
- Telefon
- +44 20 3633 1777
- Tapak web
- licensedlondontaxi.co.uk
Call London Taxi
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- calllondontaxi.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Queen Elizabeth II Centre Heathrow Terminal 5 ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Heathrow Terminal 5.
Perkhidmatan Queen Elizabeth II Centre Heathrow Terminal 5 ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Heathrow Terminal 5 station.
Ya, jarak pemanduan antara Queen Elizabeth II Centre ke Heathrow Terminal 5 adalah 19 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 33 min untuk memandu dari Queen Elizabeth II Centre ke Heathrow Terminal 5.










