Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Puteaux ke Issy - Val de Seine RER dengan trem, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Trem
Terbaik- Naiki trem dari Puteaux ke Issy - Val de Seinetram T2
22 minTeksi
Paling murah- Naiki teksi dari Puteaux ke Issy - Val de Seine RERtaxi 8.9 km
12 min€15–19Barisan 175 bas, barisan 126 bas
- Naiki bas dari Godefroy ke Marcel Sembatbus 175
- Naiki bas dari Marcel Sembat ke Issy-Val de Seinebus 126
38 minJalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Puteaux ke Issy - Val de Seine RERwalk 7.8 km
1 j 33 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Puteaux ke Issy - Val de Seine RER adalah teksi yang berharga €15 - €19 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Puteaux ke Issy - Val de Seine RER adalah teksi yang berharga €15 - €19 dan mengambil masa 12 min.
Tidak, tiada bas terus dari Puteaux ke Issy - Val de Seine RER. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Godefroy dan tiba di Issy-Val de Seine melalui Marcel Sembat. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 38 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Puteaux dan tiba di Issy - Val de Seine. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Jarak antara Puteaux dan Issy - Val de Seine RER adalah 10 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Puteaux ke Issy - Val de Seine RER tanpa kereta adalah dengan trem yang memerlukan 22 min dan berharga .
trem dari Puteaux ke Issy - Val de Seine mengambil masa 22 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Puteaux Issy - Val de Seine RER ke bas, dikendalikan oleh Boucles Nord de Seine, berlepas dari stesen Godefroy.
Perkhidmatan Puteaux Issy - Val de Seine RER ke kereta api, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Puteaux.
Perkhidmatan Puteaux Issy - Val de Seine RER ke bas, dikendalikan oleh Boucles Nord de Seine, tiba di stesen Marcel Sembat.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Puteaux, Perancis dan Issy - Val de Seine RER, Perancis?
- Telefon
- 0 800 10 20 20
- Tapak web
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Godefroy ke Marcel Sembat
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- €15–19
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis de Paris
- Telefon
- +33 1 87 66 52 66
- Tapak web
- taxisdeparis.com
monTransport
- Telefon
- +33 9 75 18 69 60
- Tapak web
- montransport.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
Lagi Soalan dan Jawapan
Issy - Val de Seine RER adalah 1j lebih awal daripada Puteaux. Ia kini 7:21 PM di Puteaux dan 8:21 PM di Issy - Val de Seine RER.
Perkhidmatan Puteaux Issy - Val de Seine RER ke kereta api, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Issy - Val de Seine.
