Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Punta Arenas ke Colonia de Pinguinos Rey dengan busferry, feri kereta, teksi, atau perkhidmatan ulang-alik
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Tour
Terbaik- Naiki busferry dari Punta Arenas ke Tierra del Fuegobusferry Full Day Tierra del Fuego: Pingüino Rey
6 j 53 min$1–117Feri kereta, teksi
- Naiki feri kereta dari Punta Arenas ke Porvenircarferry Punta Arenas
- Naiki teksi dari Porvenir ke Colonia de Pinguinos Reytaxi
4 j 12 min$45–110Perkhidmatan ulang-alik
- Naik bas ulang-alik dari Punta Arenas ke Parque Pingüino rey
6 j 20 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Punta Arenas ke Colonia de Pinguinos Rey adalah feri kereta dan teksi yang berharga $40 - $110 dan mengambil masa 4j 12m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Punta Arenas ke Colonia de Pinguinos Rey adalah feri kereta dan teksi yang berharga $40 - $110 dan mengambil masa 4j 12m.
Jarak antara Punta Arenas dan Colonia de Pinguinos Rey adalah 166 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Punta Arenas ke Colonia de Pinguinos Rey tanpa kereta adalah dengan Tour yang memerlukan 6j 53m dan berharga $1 - $120.
Ia mengambil masa lebih kurang 6j 53m untuk bertolak dari Punta Arenas ke Colonia de Pinguinos Rey, termasuk pertukaran.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Punta Arenas, Cile dan Colonia de Pinguinos Rey, Cile?
- Telefon
- +56 9 4577 7777
- E-mel
- reservas@denomades.com
- Tapak web
- denomades.com
Busferry dari Punta Arenas ke Tierra del Fuego
- Tempoh Purata
- 6 j 48 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $64–115
- Jadual di
- denomades.com
- Adult
- $115
- Children (5-12)
- $64
- infant
- $0
- Telefon
- +56 98 849 9799
- E-mel
- turismofindelmundo@gmail.com
- Tapak web
- facebook.com
Perkhidmatan ulang-alik dari Punta Arenas ke Parque Pingüino rey
- Tempoh Purata
- 6 j 20 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Jadual di
- facebook.com
- Telefon
- +56 61 272 8100
- E-mel
- correo@tabsa.cl
- Tapak web
- tabsa.cl
Feri kereta dari Punta Arenas ke Porvenir
- Tempoh Purata
- 1 j 50 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $9–65
- Jadual di
- tabsa.cl
- Foreigner
- $50–65
- Local Resident
- $9–12
- Chilean
- $17–22
- Tempoh Purata
- 2 j 22 min
- Anggaran harga
- $35–45




