Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Princess Alice Bus Terminal ke Harrison's Cave dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 4 bas
Terbaik- Naiki bas dari Princess Alice Terminal ke Welchman Hall4
45 min$2Teksi
- Naiki teksi dari Princess Alice Bus Terminal ke Harrison's Cave14 km
15 min$30–45Pandu 14 km
- Pandu dari Princess Alice Bus Terminal ke Harrison's Cave14 km
15 min$3–5Bas
- Naiki bas dari Princess Alice Terminal ke Harrison Cave4A
1 j 5 min$2
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Princess Alice Bus Terminal ke Harrison's Cave adalah barisan 4 bas yang berharga $2 dan mengambil masa 45 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Princess Alice Bus Terminal ke Harrison's Cave adalah teksi yang berharga $30 - $45 dan mengambil masa 15 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Princess Alice Terminal dan tiba di Welchman Hall. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Jarak antara Princess Alice Bus Terminal dan Harrison's Cave adalah 14 km. Jarak jalan raya ialah 14 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Princess Alice Bus Terminal ke Harrison's Cave tanpa kereta adalah dengan barisan 4 bas yang memerlukan 45 min dan berharga $2.
barisan 4 bas dari Princess Alice Terminal ke Welchman Hall mengambil masa 28 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Princess Alice Bus Terminal Harrison's Cave ke bas, dikendalikan oleh Transport Board, berlepas dari stesen Princess Alice Terminal.
Perkhidmatan Princess Alice Bus Terminal Harrison's Cave ke bas, dikendalikan oleh Transport Board, tiba di stesen Welchman Hall.
Ya, jarak pemanduan antara Princess Alice Bus Terminal ke Harrison's Cave adalah 14 km. Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk memandu dari Princess Alice Bus Terminal ke Harrison's Cave.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Princess Alice Bus Terminal, Barbados dan Harrison's Cave, Barbados?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +1 246 535 3500
- E-mel
- btb.customerservice@barbados.gov.bb
- Tapak web
- transportboard.com
Bas dari Princess Alice Terminal ke Welchman Hall
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2
- Jadual di
- transportboard.com
Bas dari Princess Alice Terminal ke Harrison Cave
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2
- Jadual di
- transportboard.com
- Tempoh Purata
- 15 min
- Anggaran harga
- $30–45
EMO Taxi & Tours
- Telefon
- +246 823-3032
- Tapak web
- emotaxi.tk
Coast 2 Coast Taxi Service
- Telefon
- +246 251-0999
- Tapak web
- tripadvisor.com.ve
Broadway Taxi Car Service
- Telefon
- +246 426-2499
- Tapak web
- bridgetown-airport.com

