Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Praha ke NH Collection Prague dengan bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 908 bas
Terbaik- Naiki bas dari Muzeum ke Santoškabus 908
19 minKč 29–40Barisan 9 trem
- Naiki trem dari Národní třída ke Bertramkatram 9 / ...
21 minKč 29–40Teksi
- Naiki teksi dari Praha ke NH Collection Praguetaxi 5.8 km
10 minKč 290–350Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Praha ke NH Collection Praguewalk 3.5 km
42 min
Praha ke NH Collection Prague dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Praha ke NH Collection Prague adalah barisan 908 bas yang berharga 29 Kč - 40 Kč dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Praha ke NH Collection Prague adalah teksi yang berharga 290 Kč - 350 Kč dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Muzeum dan tiba di Santoška. Perkhidmatan berlepas 5 kali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Národní třída dan tiba di Bertramka. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 min.
Jarak antara Praha dan NH Collection Prague adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Praha ke NH Collection Prague tanpa kereta adalah dengan barisan 908 bas yang memerlukan 19 min dan berharga 29 Kč - 40 Kč.
barisan 908 bas dari Muzeum ke Santoška mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas 5 kali sehari.
Perkhidmatan Praha NH Collection Prague ke bas, dikendalikan oleh Pražská integrovaná doprava, berlepas dari stesen Muzeum.
Perkhidmatan Praha NH Collection Prague ke kereta api, dikendalikan oleh Pražská integrovaná doprava, berlepas dari stesen Národní třída.
Perkhidmatan Praha NH Collection Prague ke bas, dikendalikan oleh Pražská integrovaná doprava, tiba di stesen Santoška.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Praha, Republik Czech dan NH Collection Prague, Republik Czech?
- Telefon
- +420 234 704 560
- E-mel
- info@pid.cz
- Tapak web
- pid.cz
Trem dari Národní třída ke Bertramka
- Telefon
- +420 234 704 560
- E-mel
- info@pid.cz
- Tapak web
- pid.cz
Bas dari Muzeum ke Santoška
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- Kč 290–350
Taxi Praha 777
- Telefon
- +420 251000251
- Tapak web
- taxipraha777.cz
AAA Taxi
- Telefon
- +420 222333222
- Tapak web
- aaataxi.cz
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Praha NH Collection Prague ke kereta api, dikendalikan oleh Pražská integrovaná doprava, tiba di stesen Bertramka.
